BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemeFinans’tan Start-up’lara tam destek----

eFinans’tan Start-up’lara tam destek

eFinans’tan Start-up’lara tam destek
11 Ekim 2017 - 15:23 www.finansgundem.com

eFinans yeni projesiyle üniversitelerin girişimcilik merkezleri ve start-up’lara e-Faturadan 12 ay boyunca ücretsiz olarak faydalanma fırsatı sunuyor.

e-Dönüşüm hizmetlerinde öncü firma eFinans, start-up’lara özel bir projeyi hayata geçirdi. eFinans proje kapsamında üniversitelerin girişimcilik merkezlerine özel hazırladığı imkânlarla start-up’lara destek sağlıyor. Projeye göre, üniversitelerin girişimcilik merkezleri ve start-up’lar, eFinans’ın e-Fatura hizmetinden 12 ay boyunca ücretsiz olarak faydalanabilecek.

eFinans’ın girişimcilik merkezleri ve start-up’lara sunduğu destek bununla sınırlı değil. Destekle merkez ve start-up’lar 10 yıl boyunca banka güvencesinde arşivleme hizmeti alacak ve 1 yıl boyunca bu destek geçerli olacak. Destek kapsamında ayrıca 1500 adet e-Fatura ya da e-Arşiv fatura kontörü de ücretsiz ve taahhütsüz olarak verilecek.

eFinans projeyle start-up’lara teşvik sağlayarak, faturalaşma sürecinde kâğıt israfını da engelleyecek. Böylece e-fatura kullanım alışkanlığının artırılması da hedefleniyor.

eFinans proje için Koç Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, ODTÜ ve Bilkent Üniversitesi’ndeki girişimcilik merkezleriyle anlaştı ve diğer merkezlerle de görüşmeye devam ediyor.

eFinans projede 4 üniversiteyle anlaştı, yenileri yolda

Projeyle ilgili görüşlerini açıklayan eFinans Genel Müdürü Okan Murat Dönmez, 2014 yılından bu yana başlattıkları e-Dönüşüm macerasında start-up’ların ne kadar zorlu bir dönemden geçtiklerinin farkında olduklarını söyledi. Okan Murat Dönmez açıklamasını, “Start-up’lar, her konu ile yoğun şekilde ilgilenmek durumunda. Fatura konusu da, büyük zamanlarını alan bir süreç onlar için. eFinans, bu zorlu süreçlerinde, start up’lara destek vermek istiyor. Start up’ları ücretsiz sağlayacağı hizmetle, e-fatura dünyasına kazandırarak; fatura basım maliyeti, gönderim maliyeti, depolama maliyeti, fatura taşınması sırasındaki kaybolma problemlerinde kurtarmak istiyor.” ifadesiyle sürdürdü.

eFinans Genel Müdürü Okan Murat Dönmez proje kapsamında şu ana kadar Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi (Kworks), ODTÜ Teknokent, Bilkent Cyberpark ve Sabancı Üniversitesi Kuluçka Merkezi (Sucool) ile anlaştıklarının bilgisini verdi. Okan Murat Dönmez, “Gelecek dönemden iş birliklerimizi artarak devam ettirip, birçok start up’ı e-Dönüşüm dünyası ile tanıştırmak istiyoruz.” ifadesiyle açıklamasını sonlandırdı.

eFinans Kimdir?

eFinans Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş., QNB Finansbank ve Cybersoft ortaklığı ile 2013 yılında kurulmuştur. eFinans, yaratıcı, yenilikçi ve yüksek güvenlikli elektronik uygulamaları sayesinde ihtiyaçları anlayarak, çözüm odaklı ve memnuniyet temelli bir hizmet vermektedir. eFinans müşterilerine, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-İrsaliye, İhracat ve Tax-Free e-Fatura uygulamaları ve KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) başta olmak üzere tüm e-Dönüşüm ürünlerinde yenilikçi çözümler ve buna bağlı katma değerli hizmetler sunmaktadır. Küresel e-Fatura başvuru kaynağı olan Billentis Raporu’nun düzenli sponsoru olan eFinans, EESPA’nın (European e-Invoicing Service Providers Association) ilk Türk üyesidir. eFinans, Basware ve Tesisquare gibi Avrupa büyükleri ile yapmış olduğu iş ortaklıkları ile Türkiye’de dış ticaret alanında entegrasyon sağlayan ilk e-Fatura hizmet sağlayıcısıdır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)