BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkEduplus Bankacılık Zirvesi sektörün nabzını tutacak----

Eduplus Bankacılık Zirvesi sektörün nabzını tutacak

Eduplus Bankacılık Zirvesi sektörün nabzını tutacak
20 Kasım 2018 - 19:26 www.finansgundem.com

Eduplus tarafından her yıl düzenlenen Bankacılık Zirvesi bu yıl da sektörün nabzını tutarak katılımcıları geleceğe hazırlayacak

Eduplus tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bankacılık Zirvesi, bu yıl 22 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bankacılık sektörüne dair her konunun uzman isimler tarafından detaylı şekilde ele alınacağı zirve, katılımcıların bilgi, beceri ve yaratıcı düşünme yeteneklerini geliştirerek, mesleki kariyerlerinde zirveye çıkma hedeflerine önemli katkıda bulunacak. Katılımcılar bankacılık sektöründeki yeni trendleri, teknikleri ve uygulamaları yirmiyi aşkın otoriteden dinleme fırsatı yakalayacak.

Mastercard PTS Türkiye Genel Müdürü Mehmet Rüstemoğlu, Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, Kredi Kayıt Bürosu Pazarlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Koray Kaya, Aktif Bank Finans Grubu Bölüm Başkanı Özer Burhan ve bankacılık sektörüne hakim bir çok önemli ismin konuşma yapacağı zirveye www.eduplus.com.tr adresinden başvuru yapabilirsiniz.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir20 Kasım 2018 23:32

    Yüzlerce banka yöneticisine nasıl mobing uyguladıklarını, sözüm ona toplu sözleşmelerde işçi temsilcisi sıfatı ile taraf olan sendika baronları ile yeni kumpas maddelerini de görüşsünler.