BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana Sayfaİlginç Bankacı HikayeleriEczacıbaşı CEO'sundan müzik ziyafeti!----

Eczacıbaşı CEO'sundan müzik ziyafeti!

Eczacıbaşı CEO'sundan müzik ziyafeti!
04 Mart 2012 - 10:07 www.finansgundem.com

Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Erdal Karamercan’ın önderliğinde topluluk çalışanlarından oluşan müzik grubu Ecza Dolabı, İKSV’de bir konser verdi

ECZACIBAŞI Topluluğu CEO’su Erdal Karamercan’ın önderliğinde topluluk çalışanlarından oluşan amatör müzik grubu Ecza Dolabı’nın, İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı’nda (İKSV) verdiği konserden elde edilen gelirle 4 bin öğrenci İstanbul’daki festivallerin etkinliklerini ücretsiz izleyecek. İKSV’nin ‘Bitam Biöğrenci’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında sahneye çıkan Erdal Karamercan ve arkadaşlarını, Akbank’ın Genel Müdürü Hakan Binbaşgil ve Procter & Gamble’ın (P&G) Türkiye Genel Müdürü Saffet Karpat yalnız bırakmadı.
Biletleri 50 liradan satılan konsere 400’e yakın kişi katılırken, satılan her bilet için İKSV, 10 öğrenciye ücretsiz etkinlik izleme fırsatı sunacak. Ecza Dolabı’nın konserini İKSV’nin etkinliklerini sürekli olarak izleyen sanatseverlerin yanı sıra iş dünyasının önde gelen isimleri de izledi.
Erdal Karamercan, konserin başında grubun adının neden Ecza Dolabı olduğunu şöyle açıkladı:

“Ecza dolabı herkesin evinde bulunan bir kutudur. Ve acil bir durumda kapağını açtığınız bu dolapta son kullanma tarihi geçmiş ilaçlar, sargı bezlerinin yanı sıra henüz kullanım tarihi içinde olan ilaçları bir arada görürsünüz. Biz de grup olarak hem geçmişin güzel parçalarını hem de günümüzün parçalarını birlikte yorumluyoruz. Buna göndermede bulunmak için grubumuzun adını ‘Ecza Dolabı’ koyduk.”
3 saat sahnede kaldı
Karamercan, “Bu konserden elde edilen gelirin kültür ve sanat etkinliklerine katılmak isteyen öğrencilere ücretsiz bilet sağlayacağını bilmek güzel. Bu anlamda sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek” dedi. 1960’lı yıllardan günümüze popüler rock ağırlıklı parçalar ve sevilen yerli-yabancı parçaları yorumlayan Ecza Dolabı, sahnede 3 saat performans gösterdi.
İki kez bis yapan grubun üyeleri şöyle:
Elektrogitar ve vokalde Erdal Karamercan (CEO) ve Tolga İzzet Günel (Yapı Gereçleri Tedarik Zinciri Direktörü), perküsyonda Ahmet Sevük (Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak Genel Müdürü), vokalde İlkay Akalın (Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilir Kalkınma Direktörü), mandolin ve vokalde Mustafa Özçilingir (Eczacıbaşı Esan Bilgi Teknolojileri Müdürü), davulda Mert Kokulu (Girişim Uzman Marka Yöneticisi), bas gitarda Özgün Canbazoğlu (İnovasyon Uzman Yardımcısı), akustik gitarda Baran Karadeniz (Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak Finansman Uzmanı) ile klavyede Gökhan Sürer (Grubun Eczacıbaşı Topluluğu dışından katılan üyesi).
Eczacıbaşı Topluluğu’nun farklı kuruluşlarında çalışan, CEO’sundan, işe yeni başlayan uzman yardımcısına, ortak paydaşı müzik olan çalışanların oluşturduğu amatör müzik grubu Ecza Dolabı, çalışmalarına 2010’da başladı. Başlangıçta sadece Eczacıbaşı Topluluğu’nun iç etkinliklerinde sahne alan grup, Mayıs 2011’de Eczacıbaşı Gönüllüleri’nin “Müzik Odası” projelerine destek için Salon’da bir konser verdi.
Paranın ve hijyenin kralı da sahne aldı
İKSV’nin sahnesi Salon’daki konserde daha önce CEO Club Dergisi’nin organizasyonuyla farklı şirketlerin yöneticilerinin oluşturduğu ‘CEO Band’ grubunda yer alan Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil ve Procter & Gamble’ın (P&G) Türkiye CEO’su Saffet Karpat da misafir sanatçılar olarak Ecza Dolabı’na eşlik etti. Erdal Karamercan’ın ‘King of the Money (Paranın Kralı)’ şeklinde anons ederek sahneye çağırdığı Hakan Binbaşgil’in klavyede sergilediği solo performans büyük alkış aldı. Karamercan, Saffet Karpat’ı sahneye çağırırken P&G’nin temizlik ve kişisel bakım ürünlerine vurgu yaparak, ‘King of the Hygiene (Hijyenin Kralı)’ şeklinde anons yaptı. Karpat, sahnede 3 şarkı seslendirdi. hürriyet

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)