BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEce Sevim Öztürk FETÖ'ye yardımdan tutuklandı----

Ece Sevim Öztürk FETÖ'ye yardımdan tutuklandı

Ece Sevim Öztürk FETÖ'ye yardımdan tutuklandı
21 Haziran 2018 - 05:18 www.finansgundem.com

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan gazeteci Öztürk, “Örgüte üye olmamakla birlikte örgüte yardım etmek” suçundan tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan gazeteci Ece Sevim Öztürk, “Örgüte üye olmamakla birlikte örgüte yardım etmek” suçundan sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca, 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrasında bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden FETÖ lehine paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli Öztürk, emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adliyesi'ne getirildi.

TUTUKLANDI

Burada soruşturmayı yürüten savcılık, şüpheli Öztürk'ü FETÖ lehine paylaşımlarda bulunduğu ve bu eylemin süreklilik arz ettiği gerekçesiyle “Örgüt içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek” suçundan tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk etti.

Öztürk, çıkarıldığı Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca, Öztürk hakkında, 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrasında bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden FETÖ lehine paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla soruşturma başlatılmıştı. Şüpheli Öztürk, soruşturma kapsamında, 8 Haziran'da gözaltına alınmıştı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gobel6621 Haziran 2018 13:15

    Bu ablayı tanımam lakin bu ablayı savunanlara baktığımda bu ablanın kime hizmet ettiğini anlayabiliyorsunuz.

  • Havuzh21 Haziran 2018 08:47

    Havuz yazarları gibi değildi. O gece ve sonrasında inanılması imkansız olan ve halka gerçekler diye yutturulan şeyler hakkında yazıyordu. Hapse atarak kurtuldular. Bir insansın hayatını daha karartmışlar çok mu? 150binden fazla suçlu memuru işçiyi kapıya koyarken bunların yarısını suçsuz yere hapse tikarken vicdanı sızlamayan zihniyet boyun eğmeyen bir araştırmacı gazeteciyi daha hapse tıkmış çok mu?