BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEce Erken'den eski eşine şok dava----

Ece Erken'den eski eşine şok dava

Ece Erken'den eski eşine şok dava
25 Haziran 2016 - 13:35 www.finansgundem.com

Serkan Uçar’dan 8 ay önce boşanan Ece Erken, velayetin yeniden düzenlenmesi için yeni bir dava açtı

Ece Erken, İstanbul Aile Mahkemesi’nde açılan davada, Serkan Uçar’ın boşanma protokolünde yer alan ve çocuğuyla görüşmesiyle ilgili hükümlerin yeniden düzenlenmesini istedi. Erken, babanın çocuğuna karşı ilgisiz davrandığını öne sürdü.

Ece Erken’in avukatı, dava dilekçesinde “Davalı baba çocuğuna karşı ilgisiz davranmaktadır. Babalık vazifesini yapmıyor. Üç yaşından sonra küçük Eymen’in uzunca bir süre babasının yanında kalmaması için davayı açtık” dedi.



İŞTE O PROTOKOL

8 ay önceki “boşanma protokolüne” göre Eymen’in velayeti anneye verildi. Oğlu için aylık bin 500 dolar iştirak nafakası ödeyecek olan Serkan Uçar, çocuğunu her ayın birinci ve üçüncü haftası, cumartesi ve pazar günleri görecekti. Eymen 3 yaşına geldiğinde, babasının yanında kalabilecekti. Kreş ve eğitim masrafları ile sağlık sigortası da babası tarafından karşılanacaktı.

Ece Erken ve Serkan Uçar’ın boşanma protokolüne göre oğulları Eymen 3 yaşından sonra babasıyla kalabilecekti. Erken, babanın ilgisizliğini ileri sürerek o maddenin değiştirilmesini talep ediyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)