BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEbola o ülkeye de sıçradı----

Ebola o ülkeye de sıçradı

Ebola o ülkeye de sıçradı
29 Ağustos 2014 - 21:22 www.finansgundem.com

Senegal Sağlık Bakanı Awa Marie Coll-Seck, Ekvator Ginesi’nden gelen bir öğrencide Ebola virüsü tespit edildiğini doğruladı

Senegal Sağlık Bakanı Awa Marie Coll-Seck, Ekvator Ginesi’nden gelen bir öğrencide Ebola virüsü tespit edildiğini doğruladı.

Bakan Coll-Seck, düzenlediği basın toplantısında Senegal’de Ebola virüsünün ilk kez görüldüğünü, öğrenci üzerinde yapılan testlerin pozitif çıktığını söyledi.

Adı açıklanmayan üniversite öğrencisinin Başkent Dakar’daki bir hastanede karantinaya alındığını bildiren Coll-Seck, öğrenciye Ekvator Ginesi’ndeyken hastalığın bulaştığının belirlendiğini kaydetti.

Bakan Coll-Seck, hastalığın belirtilerini gösteren öğrencinin doktorların dikkatini çektiğini ve en başından itibaren karantinaya alındığını da vurguladı.

Hastalığın Senegal’de yayılmasını önlemek için gereken tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Coll-Seck ayrıca, Senegal’in Ekvator Ginesi ile sınırını 21 Ağustos’ta kapattığını hatırlattı.

Dünya Sağlık Örgütü'nün son verilerine göre, Ebola, Liberya, Sierra Leone, Gine ve Nijerya'da bin 552 kişinin ölümüne neden oldu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)