BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDünyanın en güvenli kenti seçildi----

Dünyanın en güvenli kenti seçildi

Dünyanın en güvenli kenti seçildi
31 Ocak 2015 - 12:47 www.finansgundem.com

The Economist dergisince yapılan araştırmada, dünyanın güvenli kenti olarak Japonya'nın başkenti Tokyo seçildi

The Economist dergisince yapılan araştırmada, dünyanın güvenli kenti olarak Japonya'nın başkenti Tokyo seçildi.  Derginin ''Güvenli Şehirler 2015 İndeksi'' çalışmasında, kentler dijital, kişisel ve sağlık güvenliği ile altyapı güvenirliği kriterlerine göre sıralandı.

Bu araştırmada, Tokyo, dünyada yaşanabilecek en güvenli kent oldu. Birleşmiş Milletler verilerine göre, Tokyo'da 38 milyon civarında kişi yaşıyor. Anket, nüfusu fazla olan kentlerin bile güvenli olabileceğine işaret ediyor.

Tokyo'yu, Singapur, Osaka ve İsveç'in başkenti Stockholm, Hollanda'nın başkenti Amsterdam takip etti. Avustralya'dan Sidney 6'ncı, İsviçre'den Zürih 7'nci, Kanada'dan Toronto 8'inci, Avustralya'dan Melbourne 9'uncu ve ABD'den New York ise 10'uncu sırada yer aldı.

Listenin son 5 sırasında ise Meksika'nın başkenti Meksiko, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad, Güney Afrika'dan Johannesburg, Vietnam'dan Ho Chi Minh ve İran'ın başkenti Tahran bulunuyor.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakan277231 Ocak 2015 15:00

    Maalesef Müslümanım demeye utanıyorum bu haber beni üzdü.Müslüman olduğumdan mı asla.Müslüman olmamız Müslüman gibi yaşamayışımızdan kaynaklanan;her türlü gasp,rüşvet,alavera dalavera kandırmaca,aldatmaca,hırsızlık,kaçak elektirikten vergi kaçağına kadar,7 den 70 alıştırılmış bir millet olmaktan utanıyorum.Trafikte saygısızlık yayalara saygızılık insanlık denilen bizden uzaklaşmış,menfaatimiz uğruna babamızı dahi kurşunlayacak kızlarımızı ve kadınlarımızı namusunu düşünemeyecek bir toplum haline gelmemiz beni üzmekte.Müslümanım diyenler gereği gibi yaşamamakta dolayısıyla Müslüman;ELİNDEN DİLİNDEN HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKLERİNDEN EMİN OLUNAN KİŞİDİR,Müminler kardeştir,azınlık dini milliyeti ne olursa olsun insanların emin oldukları bir toplum olması gerekirken NE OLDU BİZE BU DURUMA GELDİK.Toplum olarak tekrar düşünüp insan olduğumuzu hatırlamamız gerekir.İnşallah Gün Gelir de görürüz.

  • Mehmet31 Ocak 2015 14:18

    Biz ne yapıyoruz gelen turisleri hırsızlara soyduruyoruz.Ülkede hırsızlık resmen serbest.Gece gelip evini soyuyor savcı cezası yok diye serbest bırakıyor.