BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDüğün salonunda yangın paniği----

Düğün salonunda yangın paniği

Düğün salonunda yangın paniği
23 Temmuz 2017 - 23:00 www.finansgundem.com

Elazığ'da bir düğün salonunda elektrik arızası yangın çıkardı. Davetlilerden bazıları dumandan etkilenirken itfaiyenin zamanında müdahalesi faciayı önledi

Elazığ'ın Cumhuriyet Mahallesi, Malatya Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonunun iç elektrik tesisatında meydana geldiği iddia edilen bir yangın yüzünden salonda bulunan davetliler kısa süreli panik yaşadı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yangın sırasında düğün salonunda bulunan davetlilerin büyük kısmı tahliye edilirken, bazı vatandaşlar ise korkuyla çatıya ve yangın merdivenlerine çıktığı görüldü.

İtfaiyenin zamanında müdahalesi ile tüm davetliler salondan tahliye edilirken, dumandan etkilenen bazı davetlilere olay yerinde hazır bulunan 112 ekipleri tarafından oksijen verilerek müdahale edildi. Yangında herhangi bir yaralanma olayı meydana gelmedi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)