BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDoğuş Maslak'a otel yapıyor----

Doğuş Maslak'a otel yapıyor

Doğuş Maslak'a otel yapıyor
20 Haziran 2016 - 14:42 www.finansgundem.com

Son yıllarda turizm ve eğlence sektörüne odaklanan Doğuş Grubu Maslak'a da bir otel açmayı planlıyor

Doğuş Grubu'nun Maslaktaki Bankalar Caddesi olarak bilinen bölgedeki gökdeleni için yılın ilk günlerinde Sarıyer Belediyesi yıkım kararı almıştı. Grup ise belediyenin bu kararının hemen ardından şubat ayının başında bodrum katlarıyla birlikte 28 kat olan gökdeleni yıkmaya başladı. Bugünlerde yaklaşık dört aydır süren yıkım İşlemi tamamlanmak üzere. Daha doğrusu yer üstündeki 23 katın yıkımı bitmek üzere. Para Dergisi’nden Esin Çetinel'in edindiği bilgiye göre, yer üstündeki yıkım bittikten sonra Doğuş Grubu bu kez beş katlı bodrum katının yıkımı için belediyeye başvuruda bulunacak.

YERİNE OTEL YAPILACAK

Para’nın kulis haberine göre son yıllarda turizm ve eğlence sektörüne odaklanan Doğuş Grubu yıkımı süren binanın yerine bir otel yapmayı planlıyor. Otelin açılışı 2018 yılını bulacak. Doğuş Holdingin yaklaşık 20 oteli bulunuyor. İstanbul'da İse Grand Hayatt ve Soho House Hotel ile faaliyet gösteriyor. Bu yeni otel mevcut markalardan biriyle mi devam edecek yoksa yeni bir marka mı getirecek, şimdilik bilinmiyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)