BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDoğuş Holding'e Anıtlar Kurulu'ndan Galataport izni çıktı----

Doğuş Holding'e Anıtlar Kurulu'ndan Galataport izni çıktı

Doğuş Holding'e Anıtlar Kurulu'ndan Galataport izni çıktı
04 Temmuz 2016 - 10:29 www.finansgundem.com

Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan, Galataport için uzun süredir bekledikleri Anıtlar Kurulu izninin çıktığını açıkladı.

Galataport, İstanbul’un en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olarak kabul ediliyor. Kentin en eski yerleşim bölgelerinden Karaköy’de yaşam bulacak ve semtin siluetini tamamen değiştirecek. Doğuş Holding ile Bilgili Holding (Doğuş’un payı yüzde 81 Bilgili’nin yüzde 19) ortaklığı ile yürüyen proje tamamlandığında yalnız Karaköy’e yılda 2 milyon kruvaziyer turistinin geleceği tahminleri yapılıyor.

Ekonomist Dergisi, Galata Port’taki son durumu ve yaşanan gelişmeleri Doğuş Holding CEO’su Hüsnü Akhan’a sordu. Çalışmalara geçen yıl başladıklarını belirten Akhan, projeyle ilgili çok önemli bir etabın tamamlandığını dile getiriyor. Anıtlar Yüksek Kurulu’ndan uzun süredir bekledikleri izinlerin haziran ayı itibariyle alındığını belirten Akhan, “Çok önemli bir süreci tamamladık. Başvurumuzu yapıp, sürecin olumlu ilerlemesini bekliyorduk” diye konuşuyor. Projenin ilerleyen safhalarında bu kez yerel yönetimlerle bir araya geleceklerini ve çeşitli izinlerin alınacağını kaydeden Akhan, “Her şey yolunda ve kontrolümüzde gelişiyor. İstanbul’a yakışan bir proje gerçekleştireceğiz” diyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)