BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDoğuş Grubu'ndan Las Vegas'a restoran----

Doğuş Grubu'ndan Las Vegas'a restoran

Doğuş Grubu'ndan Las Vegas'a restoran
15 Mart 2017 - 15:03 www.finansgundem.com

Garanti Bankası’ndaki yüzde 9.95’lik payını İspanyol ortağı BBVA’ya 3.3 milyar liraya satan ve yeme-içme alanında önemli yatırımlara imza atan Doğuş Grubu şimdi de kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas kentine restoran açtı

2012’de dünyanın farklı ülkelerinde faaliyet gösteren Zuma’nın sahibi Azumi Group’un yüzde 50’sini satın alan Ferit Şahenk, bu markayı ABD’de büyütmek için ortaklarıyla birlikte eğlencenin merkezi Las Vegas’a odaklandı.

Şahenk’in ortakları Rotem Rosen ve Alex Sapir adlı iki genç girişimci. Yaklaşık 3 bin metrekarelik alanda hizmet veren Zuma Las Vegas, kentin en önemli yapılarından Cosmopolitan Hotel’de yer alıyor.

TOMMY HİLFİGER DA AÇILIŞTA

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen açılış, ABD magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Açılışa Doğuş Grubu’nu temsilen şirketin üst yöneticilerinden Tevfik Akdağ, Cosmopolitan CEO’su ve Başkanı William Mc- Beath, BMW, Pepsi, Monsanto gibi dünyaca ünlü şirketlerle de çalışan ünlü ressam Romero Britto, ünlü moda tasarımcısı Tommy Hilfiger ve Türk eşi Deniz Carolina Erbuğ gibi isimler katıldı.

 Zuma’nın Türkiye dışında İtalya, Tayland, İngiltere, Hong Kong, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerde 11 restoranı bulunuyor. (Dünya Gazetesi)

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • melih16 Mart 2017 14:22

    sevgili şahemk kaçırma son tren sarkuysan hala çok beleş***10 milyon yatır yönetimi al..en büyük sanayici olursun..kaçırma danışmanların belliki pek iş heveslisi değil..devlette gibi salla maaşı .**

  • D.demirkan 15 Mart 2017 22:28

    SEN GERÇEK MUHENDİS OLSAN YENİ YENİ BULUŞ LAR YARATIRDIN.ŞİKAYET DEYİL.

  • BATMIŞ VATANDAŞ.15 Mart 2017 19:38

    Sayın şahenk keşke benide alıp oralara götürseniz ülkemizde sadece devlet menfaatçileri rahat yaşıyorlar gerisini düşünmüyorlar keşke benide oraya götürüp birdaha geri dönmemek üzere olsa böyle haram yiyenlerin yanındanda uzak kalmış oluruz.

  • Nerede Sanayi?15 Mart 2017 18:10

    Bu millete tekel niteliğindeki malları yıllarca sattınız. Bir kuruş sanayi yatırımı yapmadınız. Distribütörlükle geçirdiniz hep. Bari sorumluluk duygusuyla hareket ederek istihdam sağlayacak bu milleti geliştirecek sanayi yatırımları yapın.

  • türk15 Mart 2017 16:57

    Türkiye ye çok zarar verdiniz.Şimdi kaçıyorsunuz

  • Şevkat bülüklüm15 Mart 2017 16:26

    Batık sarki yi ya kilimci alır ya çaycı başka kimse almaz.onlarda satamayacakları hisseyi alıyorlar.

  • Nuri15 Mart 2017 15:59

    Şimdiki aklım olsa mühendis yerine dönerci olurdum.

  • melih15 Mart 2017 15:27

    abi yakında şahenki önlükle tuz serpen ahçının pozisyonunda göreceğiz gibi... nerden nereye............. gel borsaya 10 milyonluk sarkuysan al şirket yönetimine geç..şirket senin olsun sanayiciliği niye bırakıyorsun..sanayicilik babadan kalma mirastı... sonuçta ahçılığa gidiyor durum