BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDoğuş Grubu, Atina'daki Hilton Otelini satın aldı----

Doğuş Grubu, Atina'daki Hilton Otelini satın aldı

Doğuş Grubu, Atina'daki Hilton Otelini satın aldı
28 Ekim 2016 - 10:34 www.finansgundem.com

Doğuş Grubu, Yunan ortağıyla birlikte 142 milyon euro karşılığında Hilton Otelinin yüzde 97.3'lük hissesinin sahibi oldu

Yunanistan'da turizm alanında önemli yatırımlar yapan Doğuş Grubunun Yunan bir ortakla Atina'daki Hilton Otelinin hisselerinin çoğunluğunu satın aldı.

İyon Otelcilik İşletmelerine ait otelin çoğunluk hisselerine sahip Alpha Bank'tan yapılan açıklamaya göre, bankanın oteldeki yüzde 97,3'lük hissesi 142 milyon euro karşılığında satıldı.

Atina'daki en ünlü otelleri arasında bulunan 53 yıllık Hilton için, D-Marine Yatırım Holding BV iştirakiyle ihaleye giren Doğuş Grubunun Yunan ortağı ise TEMES SA oldu.

Doğuş Grubu ayrıca, Körfez ülkelerinden yatırımcılarla kurulan bir konsorsiyumla, lüks hotel kompleksi Astir Palace Vouliagmeni'nin yüzde 90'lık hissesine 393 milyon euro bedelle sahip olmuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bravo28 Ekim 2016 11:35

    burada kazan, memleketten para kaçır, git Yunan'a yatır.. bir de yabancılara gel bize yatırım yap diye yalvarıyorlar.. yahu kendi yandaşınız kaçıyor, kendi yandaşınız!