BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDikkat! Yağışlı hava geri geliyor----

Dikkat! Yağışlı hava geri geliyor

Dikkat! Yağışlı hava geri geliyor
24 Temmuz 2014 - 10:21 www.finansgundem.com

İşte Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre yurttaki hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara bölge geneli ile Düzce, Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Eskişehir'in kuzey ve Ankara'nın kuzeybatı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah ilk saatlerde Edirne'nin Enez ve Keşan ile Çanakkale Gelibolu Yarımadasında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının; yağış alan yerlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Yurdun kuzey kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu, diğer yerlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. 

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR 

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; sabah ilk saatlerde Edirne'nin Enez ve Keşan ile Çanakkale Gelibolu Yarımadasında yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (su baskını, yıldırım vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. 

BÖLGELERİMİZDE HAVA 

MARMARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, kuzey ve batısı ile öğleden sonra bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah ilk saatlerde Edirne'nin Enez ve Keşan ile Çanakkale Gelibolu Yarımadasında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus hadisesi görülmesi bekleniyor. 

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla Kuzey Ege'nin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeybatısının parçalı bulutlu, öğleden sonra Çankırı ile Eskişehir'in kuzey, Ankara'nın kuzeybatı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Düzce, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Bartın çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi görülmesi bekleniyor. 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)