BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDev bankaya göre dolar yükselecek!----

Dev bankaya göre dolar yükselecek!

Dev bankaya göre dolar yükselecek!
21 Mart 2016 - 08:37 www.finansgundem.com

Goldman Sachs analistleri, dolardaki yukarı yönlü beklentisinde ısrar ediyor

Goldman Sachs Group Inc., son dönemdeki sert düşüşlere karşın görüşünü değiştirmedi ve dolardaki yukarı yönlü beklentisini koruyor. Doların pazartesi günü yüksek faizli para birimleri karşısındaki yükselişi, bu görüşe en azından bazı yatırımcıların katıldığını gösteriyor.

Fed bu yıl iki kez faiz artırımı yapabileceğini işaret etmesine karşın, Goldman ekonomistleri, güçlü ekonomik göstergelerin politika yapıcıları üç kez faiz artırımı yapmaya yöneltebileceği tahmininde bulunuyor. Yeni Zelanda doları, tüketici güveninin ilk çeyrekte düşütüğünü gösteren veri sonrası, Asya hisse senetlerindeki düşüşle birlikte, dolar karşısındaki kayıplara öncülük etti.

New York'ta, döviz strateji müdürü Robin Brooks başkanlığındaki Goldman analistleri, "Güvercin Fed'in, ABD ekonomisinin Euro Bölgesi ve Japonya ekonomilerine göre daha iyi performans göstermesini sağlayacağı dikkate alındığında, para politkalarının farklılaşmasına göre yapılan işlemler için durum daha güçlü, daha zayıf değil," dedi ve "Yukarı yönde hareket etmek güç, ancak dolar yükselecek" şeklinde görüş bildirdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fenasi Kerim30 Mart 2016 13:33

    Önce kendiniz alsanız olm; aptal mısınız; herkesten çok siz kazanırsınız. Başkasına neden söylüyorsunuz.