BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDev banka'dan Türkiye'de yeni yatırım sinyali----

Dev banka'dan Türkiye'de yeni yatırım sinyali

Dev banka'dan Türkiye'de yeni yatırım sinyali
31 Ağustos 2016 - 14:20 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, NCB ve Türkiye Finans Katılım Bankası yöneticilerini makamında kabul etti

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın (TFKB) yüzde 67.03 hissesi ile yönetimini elinde bulunduran Suudi Arabistan’ın en büyük bankası The National Commercial Bank (NCB) ve TFKB yöneticileri, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette; Türkiye’ye, Türk Hükümetine ve Türk ekonomisine olan güvenlerinin tam olduğunu yineleyen NCB ve Türkiye Finans Katılım Bankası yöneticileri, NCB’nin Türkiye’deki yatırımlarını artırmak istediklerini vurguladı.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’yi ziyaret eden NCB Heyetinde; NCB Yönetim Kurulu Başkanı Mansour S. Al Maiman, NCB CEO’su ve Türkiye Finans Yönetim Kurulu Başkanı Saeed Alghamdi ile Türkiye Finans Genel Müdür Vekili Abdüllatif Özkaynak yer aldı.

EN BÜYÜK YATIRIM TÜRKİYE’DE

NCB’nin Türk piyasasına inandığını ve Türkiye Finans şube ağının daha da yaygınlaşacağını belirten NCB Yönetim Kurulu Başkanı Mansour S. Al Maiman, “Bölgede yayılma stratejimizi başlattığımızda, güçlü ekonomik performansı ve sürdürülebilir büyüme potansiyeli sebebiyle Türkiye’yi ikinci ana pazarımız olarak seçtik. Türkiye Finans Katılım Bankası’na yaptığımız yatırımdan çok memnunuz ve bu yatırımlara devam edeceğiz” değerlendirmesini yaptı.

NCB CEO’su ve Türkiye Finans Yönetim Kurulu Başkanı Saeed Alghamdi ise Türkiye Finans Katılım Bankası’nın NCB’nin yönetimine geçmesinden sonra hızlı bir şekilde büyüdüğünü, bu başarının, 4 bin kişiden fazla olan Türkiye Finans ekibinin olağanüstü gayreti ve çalışma azmi ile gerçekleştiğini ifade etti. Bu başarıyla birlikte Türkiye Finans’ın büyüme performansını sürdürmeyi amaçladıklarının altını çizen Al-Ghamdi, “Türkiye Finans Katılım Bankası, şube ağının yaygınlaşması ve bilgi sistemleri alt yapısının daha da güçlendirilmesi için yapılacak yatırımlarla önümüzdeki süreçte daha hızlı büyüyecek” dedi.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ise Türkiye Finans Katılım Bankası’nın güçlü performansını gözlemlediklerini belirterek, NCB Heyetine Türkiye Hükümeti’nin yabancı yatırımcılar için cazip bir iklim yaratmaya devam edeceği güvencesini verdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FETÖZEDE09 Eylül 2016 00:07

    Banka içindeki FETÖ mensubu Genel Müdür yardımcıları - Birim ve Şube Müdürleri tasfiye edilmeden bu ziyaretin yapılmasını anlayamadım. Tasfiye olacaksa banka personelinin % 80'i çıkartılmak zorunda kalacaklardır. Yönetim hala Boydak'ın fosilleri ile dolu

  • hakan 31 Ağustos 2016 17:16

    Acaba bu ziyaret neden oldu???Zamanlaması çok manidar