BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDeutsche Bank’da şok ayrılık----

Deutsche Bank’da şok ayrılık

Deutsche Bank’da şok ayrılık
06 Temmuz 2016 - 18:02 www.finansgundem.com

Deutsche Bank küresel kur operasyonları ve gelişen piyasalar tahvil işlemleri başkanı Ahmet Arınç görevinden ayrılıyor.

Bloomberg'e konuşan bir Deutsche Bank yetkilisi Ahmet Arınç’ın ayrılık haberini doğruladı. Bankanın çalışanlarına gönderilen nota göre ise David Wayne ve Sean Bates kur işlemleri ve gelişen piyasalar işlemleri başkanları olarak görevlerine devam edecek.

AHMET ARINÇ HAKKINDA

1970 doğumlu olan Arınç, College of Wooster Ekonomi Bölümü mezunu. 20 yılı aşkın bankacılık deneyimine sahip Arınç, 1998 yılında Deutsche Bank bünyesine katılmıştı. Deutsche Bank AG, Londra’da Sabit Getirili Ürünlerin Alım - Satımından Sorumlu Yönetici Direktör olarak çalışan Arınç, 2000 yılı Ağustos ayında Deutsche Bank A.Ş. Yönetim Kurulu’na girmişti. Arınç 2014 yılında bankanın küresel kur operasyonlarının başına getirilmişti. (BusinessHT)

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ŞAHİN06 Temmuz 2016 19:15

    Arınç 2014 yılında bankanın küresel kur operasyonlarının başına getirilmişti. (BusinessHT) SİTELERDEKİ BORSA VE SERMAYE ARAÇLARI KONULU YATIRIMCILARIN YORUMLARINI OKUMAKDAN SIKILMIŞ YADA YANLIŞ YÖNLENDİRİLDİĞİ İÇİN SANIRIM BAŞARISIZ OLMUŞ..:))