BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDestici'den 24 Haziran açıklaması----

Destici'den 24 Haziran açıklaması

Destici'den 24 Haziran açıklaması
24 Nisan 2018 - 18:34 www.finansgundem.com

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "16 Nisan'da nerede duruyorsak bugün de orada duruyoruz. İnşallah 24 Haziran'da da aynı yerde durmaya devam edeceğiz" dedi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mahir Ünal ve Mustafa Şentop ile seçimittifakını görüşecek. Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici parti binasının önünde yaptığı basın açıklamasında “BBP olarak 16 Nisan'da sistem değişikliğine evet dedik. Bu evetlerin çıkması noktasında da sahada da günümüzün yettiği kadar çalıştık. 24 Haziran'da yapılacak seçimlerle birlikte inşallah Türkiye tamamen yeni sistemle yönetilmeye başlayacak.

AKP ile MHP arasında bir cumhuriyet ittifakı başladığında bunu çok doğru bulduğumuzu ve desteklediğimizi net bir şekilde ifade ettik. Daha sonraki süreçte de bu ittifakın içerisinde yer alacağımızı belirttik. BBP'nin duruşu nettir. Bugün AKP'den arkadaşlarımız bizi ziyaret edecek. Onları dinleyeceğiz ve biz de onlara bu ittifakla ilgili görüşlerimizi ifade edeceğiz. Önümüzdeki günlerde de Cumhurbaşkanımız ile bir araya geleceğiz” dedi. 

AK Parti heyetiyle neleri görüşeceği sorusunu yanıtlayan Destici, “İttifaklar yasal hale getirildi. İttifak yapacak partiler arasında bir mutabakata bağlanması gerekiyor. Biz de bugün ve bundan sonraki süreçte bunları konuşacağız. BBP'nin duruşu nettir. 16 Nisan'da nerede duruyorsak bugün de orada duruyoruz. İnşallah 24 Haziran'da da aynı yerde durmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Destici, 23 Nisan özel oturumunda çok rahatsız olduğunu kaydederek, hiç kimsenin tasvip etmeyeceği davranışların olduğunu dile getirdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)