BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDeri kralının veliahtının akbil alacak parası yok----

Deri kralının veliahtının akbil alacak parası yok

Deri kralının veliahtının akbil alacak parası yok
01 Ekim 2016 - 11:29 www.finansgundem.com

Bir dönem Türkiye'nin zengin iş adamlarından biri olan Matraş Deri'nin eski veliahtı Emre Matraş şimdilerde sefalet dolu bir hayat sürüyor...

Evlilikleri bir türlü rayında gitmeyen ve Hale Keleş'ten iki, Yeşim Erçetin'den ise bir kızı olan, Matraş Deri'nin eski veliahtı Emre Matraş, önceki gün bir park köşesinde objektiflere takıldı. Şu an çalışmadığını, hatta borç batağında olduğunu söyleyen Matraş, varlıklı hayatına dönmek için amcasına açtığı miras davanın sonucunu bekliyor. Matraş, zamanında psikolojik destek de aldığını da söyledi.

Bir dönem Türkiye’nin zengin iş adamlarından biri olan Emre Matraş, şimdilerde sefalet dolu bir hayat sürüyor. Sabah gazetesinden Okan Filizçay'ın haberine göre annesinin 11 liralık ilacını dahi alamadığını söyleyen Matraş, bu durumdan dolayı merhum babasının aldığı antikaları sattığını açıkladı. Dört yıl önce geçimini sağlayabilmek için taksi şoförlüğü yapan eski işadamı, biten evlilikleriyle ilgili de itiraflarda bulundu.

'EŞİM ÇOCUK BİLE ALDIRMIŞ'
13 yıllık eşi, iki çocuğunun annesi Hale Keleş'ten Temmuz 2010'da boşanan Matraş, eski eşi Hale Hanım hakkında şöyle konuştu: "Hale'ye, biz ayrıldıktan sonra kızlarımın yaşadığı eve, başka bir adamın girmesini istemediğimi söylemiştim. Fakat sonrasında benimle evliyken başkasından çocuk aldırdığını öğrendim. Hatta ayrıldıktan aylar sonra bir erkekle maç izlemeye gittikleri sırada gazeteciler tarafından görüntülenince haklarında yanlış haber yapılmasın diye telaş yapıp benden yardım istemişti. Sonra öğrendim ki o kişi, benimle evliyken de hayatındaymış."

Eski işadamı, kızı Masal'ın annesi eski eşi Yeşim Erçetin içinse şöyle konuştu: "Yeşim, televizyon programlarına çıkıp benim ona para vermediğimi söyledi. Bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Yeşim ile kızım Masal için görüşüyorum."

'AKBİL DOLDURACAK PARAM YOK'
Emre Matraş, 19 Ekim'de gerçekleşecek davanın lehine sonuçlanması halinde soyadını değiştireceğini dile getirirken sözlerine şöyle devam etti: "200 bin dolarlık arabalar kullanıyordum ama şu an Akbil dolduracak para bulamıyorum. Diğer yolculardan rica ediyorum."

ŞİMDİ MUTSUZ VE UMUTSUZ
Annesine ilaç alacak, hatta otobüse binecek parası kalmadığını söyleyen Matraş, tüm günlerini bir parkta geçiriyor.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • murat05 Ekim 2016 00:00

    25 sene önceni bilirim. Babanın parası ile her gece gezeceğini okulunu bitirip bi meslek sahibi olsa idin.

  • yasar03 Ekim 2016 07:50

    aynen ALLAHIN uzuruna geldiğimizdede iflas ettirme yarab

  • Niha02 Ekim 2016 11:49

    O sarışın şimdi kim bilir kimin kucağındadır? Kusura bakmayın benim dikkatimi de o hatun çekti.

  • Osman Kuşcu01 Ekim 2016 21:00

    Düşenin dostu olmaz dedikleri bu zenginken etrafında insanlar fır döner muhtaç olduğunda 5 kuruş bile vermezler.

  • Ahmet engin 01 Ekim 2016 17:31

    Şapşal herif. Karıların içine içine düşersen sonun böyle olur. İnşaAllah o mahkemeden de hüsran ile uyanırsın da belki tövbekar olur nedamet hisseder ve yüzünü doğru yola çevirisin...

  • ali01 Ekim 2016 12:43

    Ee paraları hatunlarla yerken düşünecektin. o zaman fakirleri tanımıyordun. ne demişler ne oldum değil, ne olacağım diyeceksin.