BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizbank'ın 20. kuruluş yıldönümü coşkusu----

Denizbank'ın 20. kuruluş yıldönümü coşkusu

Denizbank'ın 20. kuruluş yıldönümü coşkusu
22 Eylül 2017 - 12:55 www.finansgundem.com

Denizbank'ın 20. kuruluş yıldönümü için Zorlu Center’da düzenlenen özel etkinlikte seçkin bir davetli topluluğu ağırlandı. İş, sanat ve medya dünyasının önde gelen isimleriyle cemiyet hayatının ünlü isimleri Denizbank'ın coşkusunu paylaştı.

Türk bankacılık sektörünün genç ve önemli aktörlerinden DenizBank 20. yılını çok özel bir davetle kutladı. Yaklaşık 2000 konuğun ağırlandığı gecede, DenizBank'ın 20 yıllık başarı öyküsü ile gelecek yıllara ilişkin vizyonu paylaşıldı. 

Geceye katılan Sberbank Yönetim Kurulu Başkanı Herman Gref, DenizBank’ın 20. kuruluş yıl dönümünü kutladığı konuşmasında DenizBank’ı satın aldıkları dönemde bankanın 300 bin kişilik ailelerine heyecan getireceğine ve bir sinerji yaratacaklarına inandıklarını, 5 yıllık birliktelik süresince de bunu başarmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Gref şöyle devam etti; “2012 yılında bankayı Orta ve Doğu Avrupa’da inovasyon odağı haline getirmeyi amaçladığımızı paylaşmıştım. Bugün geldiğimiz noktada 2014 ve 2016 yıllarında dünyada, 2015’te ise Avrupa’da yılın en inovatif bankası olmayı başarmış bir bankaya sahibiz. DenizBank ailemizin en genç üyesi olmasına karşın, grubumuzun inovasyon üssü konumunda bulunuyor. Artık DenizBank’ın ismini duyduğumuzda, inovatif şirketler reytinginde ilk sıralarda yer alan, hem ulusal hem de küresel düzeyde iş dünyasına örnek teşkil eden bir kurumdan bahsedildiğini biliyoruz. Bu çok kıymetli.” 

 

Buraya ilk geldikleri dönemde Türkiye ile ilgili fikri sorulduğunda Türkiye’nin ikinci vatanı olduğunu söylediğini, bugün de aynı duyguları taşıdığını belirten Gref, ”Başarılarla geride kalan 5 yıllık dönemin ardından, mutlulukla ifade etmek isterim ki, iyi ki bu satın almayı yapmışız.” dedi.

  

“DENİZBANK’IN ÖYKÜSÜNÜ, YÜZBİNLERİN ÖYKÜSÜNE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ” 

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş ise 20 yıllık yolculuklarında sektörünün devler liginde yer alan, marka değerini kanıtlamış ve finansman sağladığı dev projelerle adından övgüyle söz ettiren bir kurum olmayı başardıkları için büyük gurur duyduklarını söyledi. Ateş şöyle konuştu; “Ünlü ozanın deyişiyle ‘Uzun ince bir yoldu’ bizimki. 1997 yılında 81. sırada, bir kişiyle başladığımız yolculuğumuzda, bugün 15 bin kişilik güçlü bir aile olarak Türkiye’nin en büyük 5 özel bankasından biri olmanın onurunu yaşıyoruz. Çalışanlarımızın aileleriyle birlikte düşündüğümüzde DenizBank’ın öyküsünü, yüzbinlerin öyküsüne dönüştürüyoruz. Türkiye’nin en büyük salonlarından birini tek bir koltuk boş kalmamacasına dolduran tüm Deniz dostları sayesinde bu kıvancı bir kez daha yaşadık. Geleceğe bir eser bırakmak için çıktığımız bu yolda, tarihçemize pek çok şeref madalyası ekledik. Ülkemize, müşterilerimize, birlikte yürüdüğümüz paydaşlarımıza ve hissedarlarımıza değer katmayı her zaman önceliğimiz olarak gördük. Adımlarımızı, yılmadan, cesaretle ama tevazuyu hep korumaya çalışarak atmaya gayret ettik. Daima farklı bakış açıları, yenilikçi düşünceler ve ufuk açıcı fikirler peşinde olduk. Bu farklı bakış ve arayışımız, tam üç yıl arka arkaya verilen “Dünyanın En Yenilikçi Bankası” unvanıyla gururlandırdı hepimizi. Aynı heyecanla gelecekte de insanımıza, toplumumuza yararlı projeleri hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz.”

 

Aynı zamanda Sberbank hissedarlığı altında 5. yıllarını kutladıklarını belirten Hakan Ateş, örnek gösterilen hız ve başarıda gerçekleşen entegrasyon sürecinin ardından, Sberbank’ın küresel vizyonundan aldıkları ilham ve özgüvenle yeni başarılara yelken açacaklarını söyledi.

  

KIZIL ORDU KOROSU, TARKAN, AJDA PEKKAN KONSERİ

DenizBank’ın 20. kuruluş yıl dönümünün ilk büyük sürprizi Kızıl Ordu Korosu’ydu. Geçmiş dönemde yaşadıkları büyük kazanın acısını atlattıkları görülen koro,  özelikle Ka ka kakalin kakaya şarkısıyla salondaki davetlileri coşturdu.

Gecenin diğer bombalarıysa Türk müziğinin starları Tarkan ve Ajda Pekkan’dı.  Megastar Tarkan, açık hava tadında verdiği konserde kalabalığa eğlenceli dakikalar yaşattı. Bir ara oynama şıkıdım ve dudu dudu dilleri parçalarına Kızı Ordu Korusu’nda mega stara eşlik etmesi büyük alkış aldı.   Denizbank’ın 20 kuruluş kutlaması Tarkan konserinden sonra after partiyle devam etti. Partinin sürpriz ismi Süper Star Ajda Pekkan oldu. Pekkan eski yeni şarkılarını seslendirdi.  

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MESUT UĞUR-ARTI FİNANCE&REAL ESTATE24 Eylül 2017 21:27

    MAŞALLAH..SIHHAT AFİYET BİRLİK BERABERLİK İÇERSİNDE NİCE BAŞARILI HUZURLU YILLARA ...HAKAN BEY VE ÇALIŞKAN UYUMLU EKİBİNİ TEBRİK EDERİM ..SELAM VE SEVGİLERİMLE

  • realite22 Eylül 2017 13:41

    20. yıl şerefinemi kağıt yüzde 10 arttı bugün .. milyar dolarlık bankaların borsada kağıtları ile 2-3 milyon tl hacimle maymun gibi oynuyolar...