BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizbank yönetim kadrolarında değişiklik----

Denizbank yönetim kadrolarında değişiklik

Denizbank yönetim kadrolarında değişiklik
03 Nisan 2017 - 21:19 www.finansgundem.com

Denizbank'ta, biri emekliye ayrılan Genel Müdür Yardımcısı Demircioğlu'nun yerine olmak üzere, iki GMY ataması gerçekleşti

Denizbank yönetim kadrolarında değişiklik yapıldı. Banka, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, biri emekliye ayrılan Genel Müdür Yardımcısı Suavi Demircioğlu'nun yerine olmak üzere, iki GMY atamasının gerçekleştiğini belirtti.

Denizbank'ta İstanbul Kurumsal Şubesi Kurumsal Bankacılık Şube Müdürü görevini yürüten Umut Özdoğan'ın, Nakit Yönetimi, Kamu Finansmanı ve Organizasyon Grubundan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandığı açıklandı.

Banka tarafından ayrıca, Mali İşler Grubundan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Suavi Demircioğlu'nun emekli olarak bankadan ayrıldığı, yerine ise Grup Raporlama ve Aktif Pasif Yönetimi Grubundan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Ruslan Abil'in getirildiği duyuruldu.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)