BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizBank İstanbul Barosu'yla işbirliğine devam----

DenizBank İstanbul Barosu'yla işbirliğine devam

DenizBank İstanbul Barosu'yla işbirliğine devam
21 Eylül 2018 - 15:43 www.finansgundem.com

DenizBank, dünyanın en büyük barosu İstanbul Barosu ile işbirliğini 3 yıl süreyle yeniledi

Meslek gruplarına özel hazırlanmış ürün ve hizmetleri ile sektörde farklılaşan DenizBank çalışmalarını genişleterek sürdürüyor. 

DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark ve İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu‘nun katılımıyla yapılan protokol kapsamında, söz konusu işbirliği 3 yıl daha uzatıldı. 

Anlaşma kapsamında Afili Bonus Kredi Kartı alan avukatlar 100.000 TL teminatlı Mesleki Sorumluluk Sigortasına da ücretsiz sahip olacaklar. Bununla beraber, halihazırda Afili Bonus Kredi Kartı bulunan ve 1 yıl boyunca aylık 1.000 TL harcama sözü veren avukatlar için de, “Mesleki Sorumluluk Sigortası” yine ücretsiz olarak sunulacak. 

Avukatlar, Baro kartlarına hem DenizBank ATM’lerinden hem de internet bankacılığından para yükleyebilecek ve Baro aidatlarını Afili Bonus Kredi Kartları ile 6 taksitte ödeyebilecek. Bunun yanı sıra tüm avukatlara ve ailelerine Afili Bankacılık ayrıcalıkları sunulacak. 

“Avukatlarımızı Deniz’in ayrıcalıklı dünyası ile buluşturmayı sürdürüyoruz” 

Yenilenen işbirliğine ilişkin konuşan DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark banka olarak müşterilerinin ve paydaşlarının hayatlarına değer katan banka olma amacıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti. Özark şöyle devam etti; “Meslek gruplarına yönelik çalışma ve işbirliklerimiz ile çalışanlara özel avantajlar sunmaya devam ediyoruz. İstanbul Barosu ile 6 yıldır başarıyla süren işbirliğimizi, 3 yıl süreyle uzatmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu yöndeki fark yaratan çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de sürecek.” 

İşbirliği avukatlara birçok avantaj getiriyor

Yenilenen işbirliği ile İstanbul Barosu üyesi avukatlar, DenizBank’ın seçkin müşterilerine sunduğu Afili Bankacılık programına üye olurken, şubelerde öncelikli hizmet, yüksek ATM limiti, tüm ürünlerde avantajlı kampanyalardan yararlanabilecekler. Bununla birlikte, tüm Türkiye’de Pazar kahvaltılarında ve hafta sonu tiyatro, sinema harcamalarında %30 indirim, havalimanlarında %50 indirimli otopark ve vale hizmeti gibi hayata dair harcamalarında da ayrıcalıklardan yararlanacaklar.İstanbul Barosu üyesi avukatların, ayrıcalıklardan yararlanmak için DenizBank şubelerine başvurmaları yeterli.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)