BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDeniz Seki kanser mi? Doktoru açıkladı----

Deniz Seki kanser mi? Doktoru açıkladı

Deniz Seki kanser mi? Doktoru açıkladı
26 Şubat 2015 - 08:51 www.finansgundem.com

Dün Deniz Seki’yi hastane odasında ziyaret eden basın danışmanı Özgür Aras, ünlü şarkıcının patoloji sonuçlarıyla ilgili karamsar konuştu

Uyuşturucu ticareti yapmaksuçundan cezaevinde bulunan,ancak yumurtalığındaki kist nedeniyle hafta başında hastaneye sevkedilen Deniz Seki’nin önceki gün ikiziyaretçisi vardı.

Basın danışmanı Özgür Aras ve şarkıcı demet akalın, dün savcılıktan aldıkları özel izin belgeleriyle Seki’nin Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki odasına girdi. Çıkışta habercilerin sorularını yanıtlayan Akalın, “Arkadaşımı moralsiz ve kötü gördüm. Sonuçta zor bir operasyon geçirdi.Ayağa bile kalkamıyor. Biraz ağlaştık,dertleştik, inşallah iyi olacak” diye konuştu.

Basın danışmanı Özgür Arasise Seki’nin pataloji sonuçlarıyla ilgilikaramsar bir tablo çizdi. “Laboratuvarsonuçları henüz gelmedi, bekliyoruz.Ama kötü bir sonuç bekleniyor” diyenAras, “Kanseri mi kastediyorsunuz?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Evet, kanser.”   
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)