BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakDeniz Baykal katlarına kiracı arıyor----

Deniz Baykal katlarına kiracı arıyor

Deniz Baykal katlarına kiracı arıyor
08 Eylül 2014 - 13:15 www.finansgundem.com

Antalya’nın Zeytinköy semtinde CHP milletvekili Deniz Baykal'ın iş merkezi inşaatı sona erdi

Antalya’nın Zeytinköy semtinde CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kat karşılığı yaptırdığı iş merkezi inşaatı tamamlandı. Dükkanların ve ofislerin yer aldığı iş merkezindeki bağımsız bölümlere şimdi ’kurumsal kiracılar’ aranıyor.

Deniz Baykal’ın 12 Eylül darbesinden sonra siyasi yasaklı olduğu dönemde avukatlıktan elde ettiği parayla Antalya’da satın aldığı 24.5 dönüm tarlanın bir bölümü, 90’lı yıllarda imara açıldı. Termessos Bulvarı üzerinde tarladan arsaya dönüşen gayrimenkulünün 3326 metrekarelik kısmında iş merkezi yapılması için geçen yıl kat karşılığı Kayserili bir müteahhitle anlaşan Baykal’ın inşaatı tamamlandı. Ofis ve dükkanlardan oluşan iş merkezindeki bağımsız bölümlere ’kiralık’ afişleri asıldı. 

İş merkezinde Deniz Baykal’ın 300 metrekare büyüklüğünde 3 ofisi ile 750 metrekare büyüklüğünde banka şubesi gibi işyeri yapılmaya müsait bir yerinin bulunduğu, ofisler için aylık 4 biner lira, büyük işyeri için de 15 bin lira aylık kira istendiği ileri sürüldü.

ARSAYI ARKADAŞI BULMUŞTU

Deniz Baykal’a bu araziyi geçen yıllarda vefat eden Antalya’nın ünlü müteahhitlerinden arkadaşı Nedim Saracoğlu bulmuştu. 

Saracoğlu vefat etmeden önce, "Deniz Bey siyasi yasaklı olduğu dönemde avukatlıktan elde ettiği geliri gayrimenkule yatırmak istediğini söylemişti. Ben de Zeytinköy semti Doğuyaka Mahallesi’nden tarla almıştım. Yanındaki tarla da satılıktı. Bu araziyi kendisine önerdim ve komşu olduk" demişti. 

Deniz Baykal da 30 Mart seçimlerinde oyunu kullanmak için gittiği Barbaros Ortaokulu’nda Nedim Saracoğlu’nun yakınlarıyla karşılaştığında, Zeytinköy’deki araziyi Saracoğlu’nun tavsiyesiyle aldığını anlatmıştı. 

YOLUNU AK PARTİLİ BELEDİYE AÇTI

Deniz Baykal’ın iş merkezi inşa edilen arsasının hemen yanı başında ise Tarsus’tan göç eden Romanların gecekonduları yer alıyor. Baykal’ın iş merkezinin önünden geçen yol ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel’in belediye başkanlığının ilk döneminde, dönemin Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın katıldığı törenle açıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)