BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDeltavip Güvenlik: FETÖ ile ilişkimiz de soruşturma da yok----

Deltavip Güvenlik: FETÖ ile ilişkimiz de soruşturma da yok

Deltavip Güvenlik: FETÖ ile ilişkimiz de soruşturma da yok
11 Ocak 2017 - 13:41 www.finansgundem.com

Reina’nın güvenliğinden sorumlu Deltavip Güvenlik ve Koruma Hizmetleri, FETÖ iddialarına basın açıklamasıyla yanıt verdi…

Reina’da 39 kişinin katledildiği saldırıya yönelik soruşturmayı gündeme taşıyan Star gazetesinin haberinde FETÖ ile ilişkisi olduğu öne sürülen Deltavip Güvenlik söz konusu iddiaları reddetti. Haberde adı geçen Deltavip Güvenlik ve Koruma Hizmetleri, şirket ve Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Özcan’a yönelik iddialar için bir basın açıklaması yaptı.

“01.01.2017 tarihinde gerçekleşen hain saldırı hepimizi derinden etkilemekle birlikte halen yaralarımızı sarmak için mücadele etmekteyiz. Şirketimiz; iddia edilenin aksine 2010 yılından bu yana adı geçen eğlence merkezinin güvenlik işlerini yasaların kendisine yüklediği yükümlülükleri eksiksiz şekilde yerine getirerek yürütmektedir. Gerek bugün gerekse de bugünden önce şirketimiz ve/veya şirketimiz yönetim kurulu başkanı aleyhinde alçak terör örgütü FETÖ kapsamında herhangi bir soruşturma veya kovuşturma bulunmamaktadır” denilen basın açıklaması şöyle:

DELTAVİP GÜVENLİK: HAİN TERÖR ÖRGÜTÜ İLE HİÇBİR İLİŞKİMİZ YOKTUR

“Star Gazetesi'nin 10.01.2017 tarihli yayınlanan baskısında "REİNA'DA FETÖ PARMAĞI" başlıklı manşetten girilen haberde ve devamında bazı gazetelerin internet sitelerinde gerek şirketimiz DELTAVİP GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. gerekse de şirketimiz yönetim kurulu başkanı ORHAN ÖZCAN hakkında asılsız ve kaynağı belli olmayan bir takım iddialarda bulunulduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

Söz konusu haberin içeriğinde; şirketimizin 2012 yılında hain terör örgütü FETÖ/PDY tarafından yapılan bir operasyon sonucunda REİNA isimli eğlence merkezinin güvenlik işlerini aldığı, şirketimiz hakkında terör örgütü FETÖ kapsamında inceleme başlatıldığı, yönetim kurulu başkanımız Sayın ORHAN ÖZCAN'ın FETÖ'nün önemli finans kaynaklarından bir olduğu, FETÖ destekçisi bir takım şirketlere maddi destek sağladığı ve hatta adı geçen hain örgüt tarafından alçakça kurgulanan kaset komplolarından haberdar olduğu şeklinde son derece çirkin, asılsız, kabulü mümkün olmayan ifadeler kullanılmıştır.

Öncelikle belirtmek isteriz ki; 01.01.2017 tarihinde gerçekleşen hain saldırı hepimizi derinden etkilemekle birlikte halen yaralarımızı sarmak için mücadele etmekteyiz.

Şirketimiz; iddia edilenin aksine 2010 yılından bu yana adı geçen eğlence merkezinin güvenlik işlerini yasaların kendisine yüklediği yükümlülükleri eksiksiz şekilde yerine getirerek yürütmektedir. Gerek bugün gerekse de bugünden önce şirketimiz ve/veya şirketimiz yönetim kurulu başkanı aleyhinde alçak terör örgütü FETÖ kapsamında herhangi bir soruşturma veya kovuşturma bulunmamaktadır. Terör örgütüne ve destekçilerine finansal kaynak sağlamak iddiaları karşısında tüm mali kayıtlarımızın talep edilmesi halinde eksiksiz olarak teslim edilebileceğini ve bu konuda bu vahim olay üzerindeki sis perdesinin kaldırılması adına üzerimize düşeni en kısa sürede yerine getireceğimizi açıkça beyan ederiz.

Soruşturmanın hassasiyeti çerçevesinde ayrıştırıcı ve bozguncu yönlendirmelere prim verilmemesi adına şirketimiz adına açıklama yapmaktan bu zamana kadar kaçınmakla birlikte, haber içeriğinde resmi makamlar tarafından dahi ifade ve/veya ifşa edilmemiş bazı tespitlerde bulunulması ve bunun gerçek bir olguymuş gibi bir yönlendirme ile kamuoyuna lanse edilmesi oldukça üzücü ve düşündürücüdür. Bu minvalde, şirketimiz aleyhine haber değeri dahi taşımayan ve temelsiz argümanların kullanılması dolayısıyla yaşadığımız mağduriyetin giderilmesi bakımından, bir terör örgütü ile ilişkilendirilerek alenen terörist yaftası yapıştırmanın ne maksatla kimlere ne fayda sağlayacağını anlayamamakla birlikte tarafımıza yapılan bu çirkin yakıştırma karşısında sonuna kadar mücadele edeceğimizi, bu kapsamda tüm hukuki talep ve dava haklarımız saklı kalmak kaydıyla işlem başlatılacağını da özellikle belirtmek isteriz.

Adli makamlarca yürütülen soruşturmanın gizliliğini ihlal etmemek adına kamuoyunda daha fazla bilgi kirliliği oluşmasına mahal vermemek için başkaca herhangi bir açıklama yapmayarak ne şirketimizin ne de yönetim kurulu başkanımız Sayın ORHAN ÖZCAN'ın adı geçen hain terör örgütü ile herhangi bir ilişkisi bulunmadığını, tabiri caizse "ABDESTİMİZDEN ŞÜPHEMİZİN OLMADIĞINI" açık yüreklilikle ve tüm samimiyetimizle kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)