BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDeloitte'a siber saldırı----

Deloitte'a siber saldırı

Deloitte'a siber saldırı
26 Eylül 2017 - 09:16 www.finansgundem.com

Dünyanın önde gelen denetim ve danışmanlık şirketi Deloitte, dahili bir e-posta platformundan verilere erişmesine izin veren bir siber saldırı yaşadıklarını açıkladı

Deloitte bilgisayar korsanlarının dahili bir e-posta platformundan verilere erişmesine izin veren bir siber saldırıya hedef oldu.

Bloomberg'in haberine göre, denetim ve danışmanlık şirketinden yapılan açıklamada, etkilenen müşterilerine bilgi verildiği ve olaydan haberdar olduktan sonra devlet yetkililerini bilgilendirdiği belirtildi. Deloitte, "çok az" müşteriden etkilendiğini ve güvenliğini gözden geçirmek için dışarıdan yardım aldıklarını açıkladı. Guardian'a göre ise saldırı e-posta platformu Microsoft'un Azure bulut platformunda saklandı. Microsoft yorum yapmaktan kaçındı.
İngiltere merkezli Deloitte, çeşitli danışmanlık hizmetleri sunuyor. Bu ayın başlarında 31 Mayıs'ta sona eren mali yılda 38.8 milyar $ tutarında rekor gelir elde etti. Deloitte, Risk Danışmanlığı işinin siber güvenlik önerileri için artan bir talep gördüğünü belirtirken, şirket, müşterilere sürekli tehdit analizi ve yönetimi sunan bir dizi Siber İstihbarat Merkezi başlatmıştı. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)