BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDehşet anını anlattılar----

Dehşet anını anlattılar

Dehşet anını anlattılar
29 Haziran 2016 - 02:46 www.finansgundem.com

Görgü tanıkları İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terörist saldırıyı anlattı.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bu akşam gerçekleşen, 28 kişinin hayatını kaybettiği 60 kişinin yaralandığı terörist saldırıyı görgü tanıkları anlattı.

ÇATIŞMA OTOPARKTA ÇIKTI

Yer hostesi Buket Karademir "Öncesinde çatışma otoparkta çıktı. Arkadaşlarımın hepsinin yerde sürüklendiğini gördüm." dedi. Patlama nedeniyle ayağı kırılan Karademir, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde taburcu edildikten sonra basın mensuplarının patlama hakkındaki sorularını yanıtladı. Atatürk Havalimanı'nın geliş bölümünün giriş kapısında çok büyük bir patlama olduğunu ifade eden Karademir, "X-Ray cihazının dışındaydık ama olay içeride oldu. Kontrolü geçtikten sonra patlama yaşandı. Öncesinde çatışma otoparkta çıktı. Arkadaşlarımın hepsinin yerde sürüklendiğini gördüm. Çok korkunç bir patlamaydı. Ayağım kırık, alçıya alındı." ifadelerini kullandı. Karademir, tekerlekli sandalyeyle yakınları tarafından hastaneden çıkarıldı.

ÇOK ŞİDDETLİ PATLAMA OLDU

Havalimanındaki bir görgü tanığı, “Annemi uçağa bindirecektim. Bir anda patlama oldu. Otoparka indim. Herkes bir tarafa koşuştu. Özel harekatlar içeriye girdi. Yatırdılar bizi yere. Sonra bizi ayağa kaldırıp dışarıya çıkardılar. Çok şiddetli patlama oldu. Dışarıda oldu patlama. Sonra silah sesleri duyuldu. Ortalık kan revan içerisindeydi” dedi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda canlı bomba: 36 ölü

 

AP: Saldırıyı IŞİD üstlendi

 

2 BOMBA SESİ DUYDUM

Atatürk Havalimanı'nda görevli görgü tanığı Serdar Demirel, terör saldırısı sırasında iki patlama duyduğunu belirterek, "Her yer toz duman olmuştu, insanlar bağırıyordu." dedi. Yaralılarla birlikte ambulansla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldiğini ifade eden Demirel, gazetecilere olay sırasında yaşadıklarını anlattı. Saldırı sonrasında yaralıları gördüğünü belirten Demirel, şöyle konuştu:

Kapıya doğru yönelip, onları çıkaracaktım. Bu sefer B Kapısı'nda bomba patladı, öbür tarafa kaçmaya başladım. Herkesi yerde gördüm. 5-10 kişinin nabzını ölçtüm, atmıyordu.Yürüyebilen yaralıları, yürüterek, yürüyemeyenleri ise sürükleyerek çıkardık. İki patlama sesi duydum. Bomba olduğunu fark ettim her yer toz duman olmuştu. İnsanlar bağırıyorlardı."

Saldırı sonrası hava trafiği kilitlendi

 

Canlı bomba önce keşif yapmış

 

Havalimanı saldırısıyla ilgili flaş iddia

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)