BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakDanfoss Türkiye'ye yeni başkan atandı----

Danfoss Türkiye'ye yeni başkan atandı

Danfoss Türkiye'ye yeni başkan atandı
02 Şubat 2018 - 13:30 www.finansgundem.com

Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanında faliyet gösteren Danfoss’un Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölgesinde görev değişikliği yaşandı

Levent Taşkın'ın ayrılmasının ardından Danfoss Türkiye, Orta Doğu ve Afrika (TMA) Bölgesi yeni Başkanı olarak Ziad Al Bawaliz atandı.

Danfoss Grubuna 2012 yılında katılan Al Bawaliz, son beş senedir Danfoss Bölge Satış Direktörü görevini yürütmekteydi. 2015 yılında tüm Danfoss segmentlerinden sorumlu Danfoss MENA Genel Müdürü görevine getirilmişti.

Al Bawaliz, soğutma ve iklimlendirme sektöründe 25 yılı aşkın tecrübesiyle alanında geniş bilgi ve uzmanlık sahibidir. Global sanayi şirketlerinde lider konumunda yöneticilik tecrübesiyle şu an bölgesinde 243 çalışanın sorumluluğunu üstlenecek.

Bu göreve atanmasıyla ilgili olarak Al Bawalz: “Danfoss'un heyecanlı bir süreçten geçtiği bu bölgede bu rolü devralmaktan son derece memnunum. Yönetim kadrosu olarak TMA bölgesinde stratejimizi ve Danfoss'un gelecek rotasını belirledik. Rakiplerimizden önde olmaya devam etmek ve müşterilerimize mümkün olan en iyi şekilde hizmet etmek için yatırımlarımızı ve büyümemizi ileriye taşımak konusunda kararlıyız.” diyerek görüşlerini ifade etti.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan bölge genel merkezinde yerleşik olan Al Bawaliz, TMA bölgesinden sorumlu olacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)