BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCüneyt Arkın'a Kanada'dan ödül----

Cüneyt Arkın'a Kanada'dan ödül

Cüneyt Arkın'a Kanada'dan ödül
25 Temmuz 2017 - 12:39 www.finansgundem.com

Usta sanatçısı Cüneyt Arkın, Montreal'de bu yıl 21. kez düzenlenen Fantasia Film Festivali’nde Yaşam Boyu Başarı ödülüne layık görüldü.

Türkiye'nin Toronto Kültür ve Tanıtma Ataşesi Derya Şerbetçi Acar, 12 Temmuz’da başlayan ve halen devam eden Fantasia Film Festivali hakkında yaptığı açıklamada, Türkiye’nin bu yılki festivalde "Odak Ülke" olarak yer aldığını söyledi. 

Acar, festival boyunca gösterimi yapılan Türk filmlerinin yanı sıra, festivalde yaşam boyu başarı ödülüne Amerikalı yönetmen, yapımcı ve senarist Larry Cohen ile birlikte Türk sinemasında 50. yılını geride bırakan Cüneyt Arkın'ın layık görüldüğünü bildirdi.

Sağlık sorunları nedeniyle festivale katılamayan Arkın'ın ödülünü, Ottawa Büyükelçiliği Müsteşarı Hakan Cengiz aldı.

Türkiye'den korku filmi Baskın'ın yönetmeni Can Evrenol'un da katıldığı, 2 Ağustos'a kadar devam edecek festivalde, Ceyda Torun'un Kedi isimli belgeseli ile Dünyayı Kurtaran Adam, Vahşi Kan, Ölüm Savaşçısı ve Göçebe isimli Türk filmlerinin de gösterimi yapıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)