BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin 'Cunda Mübadele Günleri' başlıyor----

'Cunda Mübadele Günleri' başlıyor

 'Cunda Mübadele Günleri'  başlıyor
05 Mayıs 2016 - 13:31 www.finansgundem.com

Gidenlerin ve gelenlerin anısına 'Cunda Mübadele Günleri' 20-21 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek

Cunda'da 20-21 Mayıs tarihlerinde gidenlerin ve gelenlerin anısına 'Cunda Mübadele Günleri' düzenleniyor. İlber Ortaylı, Nikos Livadaras, Vasilis Vetsos gibi pek çok konuk ve mubadiller mutfağının örnekleri ada sakinleri ile buluşacak.

'Cunda Mübadele Günleri' 20-21 Mayıs tarihlerinde Alibey (Cunda) Adası Koruma ve Kalkındırma Derneği ve Ayvalık Belediyesi ortak organizasyonu olarak gerçekleşecek. Söyleşiler, belgesel gösterimleri, müzik ve sanat etkinliklerinin yanında mubadiller mutfağının leziz örnekleri de iki gün boyunca ziyaretçileri bekliyor.

20 Mayıs Cuma günü sergilerle başlayacak olan organizasyonda aynı gün İlber Ortaylı, Nikos Livadaras, Vasilis Vetsos, Lekasis Efthimios, Sofia Koufopoulou konuşma konukları olarak Cunda Kültür Merkezi'nde olacak. Ömer Asan'ın 'Kardeş Nereye' belgesel gösterimi Cunda Kültür Merkezi'nde. Giritli Yar Aman grubu ile Tolga Çandar ise aynı gün akşam Cunda Sahil Güvenlik Girişi'nde konser verecek.
21 Mayıs Cumartesi günü ise Doğaçlama Anılar etkinliğinin ardından Mubadiller Mutfağı birbirinden leziz örnekleri ile Cunda sahilinde ziyaretçilere sunulacak. Akşam ise Grup Defne ile Vasilis Vetsos konseri düzenlenecek.

'Cunda Mübadele Günleri' mübadillerin çocukları ve torunları olarak buluşup, geçmiş acılardan, hüzünlerden birlikte mutlu olunabilecek bir dünya yaratılabileceğini göstermek için düzenleniyor.
Gidenlerin ve gelenlerin anısına 93 yıl önce köklerinden sökülerek farklı dünyalarda yaşamaya zorlanan insanların hikayeleri Cunda'da.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)