BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCübbeli Ahmet Hoca'nın kızına 5 yıldızlı otelde düğün----

Cübbeli Ahmet Hoca'nın kızına 5 yıldızlı otelde düğün

Cübbeli Ahmet Hoca'nın kızına 5 yıldızlı otelde düğün
25 Mayıs 2016 - 00:25 www.finansgundem.com

Cübbeli Ahmet Hoca'nın kızı Yüsra Ünlü, 5 yıldızlı Four Seasons İstanbul Bosphours Otel'deki düğünle hayatını Bolulu işadamı Esat Palazoğlu ile birleştirdi.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün kızı Yüsra Ünlü hayatını Bolulu işadamı Esat Palazoğlu ile birleştirdi.

İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Four Seasons İstanbul Bosphours Otel’de düzenlenen düğüne çok sayıda ünlü isim katıldı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, siyasiler ve sanat dünyasından birçok isim Palazoğlu ve Ünlü ailelerini yalnız bırakmadı. Cübbeli Ahmet Hoca ve Esat Palazoğlu’nun ağabeyi işadamı Muhittin Palazoğlu misafirleri kapıda karşıladı. Düğünde ilk önce Kuran-ı Kerim okundu.

DAVUTOĞLU NİKAHA TELEFONLA BAĞLANDI

Ardından yapılan nikah töreninde Esat Palazoğlu ve Yüsra Ünlü çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken, Esat Palazoğlu’nun nikah şahidi olacak olan eski Başbakan Ahmet Davutooğlu, AK Parti kongresi olduğu için düğüne katılamadı. Davutoğlu, telefonla davetlilere kısa bir konuşma yaptı.

AK Parti’nin Ankara’daki kongresinin aynı güne denk gelmesi nedeniyle siyasiler düğüne katılamadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telgraf göndererek çifte mutluluklar dilerken, çok sayıda bakan da telgraf gönderdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)