BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisCreditwest’te 9 yıl sonra yeni Genel Müdür----

Creditwest’te 9 yıl sonra yeni Genel Müdür

Creditwest’te 9 yıl sonra yeni Genel Müdür
07 Ocak 2014 - 13:52 www.finansgundem.com

Borsada işlem gören faktoring şirketi Creditwest’te zirvede atama… Yeni Genel Müdür Dilber Bıçakçı

Borsa İstanbul’da işlem gören 2 faktöring şirketinden biri olma özelliğini taşıyan Creditwest Faktoring Hizmetleri A.Ş’de zirvede nöbet değişti. 2004 yılından buyana Genel Müdür olarak görev yapan Sefer Altıoğlu, koltuğu yardımcısına devretti. Altınbaş Holding çatısı altındaki şirketlerden Creditwest Faktoring Genel Müdürlüğü’ne Dilber Bıçakçı atındı. Şirket tarafından yapılar duyuruda, “03.02.2005 tarihinden itibaren şirketimizde görev yapmakta olan Genel Müdür Yardımcısı Sn. Dilber BIÇAKÇI' nın 01.01.2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir” denildi. Bıçakçı, aynı zamanda Altınbaş Holding şirketlerinde genel müdür pozisyonuna getirilen ilk kadın yönetici oldu. Bu arada Sefer Altıoğlu’nun Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve devam edeceği de belirtildi.

DİLBER BIÇAKÇI KİMDİR

2005 yılından bu yana Creditwest Faktoring’te Pazarlama Koordinatörü olarak görev yapan Bıçakçı, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nin İktisat Bölümü’nden mezun. İş hayatına 1993 yılında TEB AŞ’de başlayan Dilber Bıçakçı daha sonra, Demirbank ve Tekstil Bankası’nda görev aldı. Halen Kemerburgaz Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans Programı’na devam eden Dilber Bıçakçı, iyi seviyede İngilizce biliyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)