BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCoca Cola'da dışkı skandalı!----

Coca Cola'da dışkı skandalı!

Coca Cola'da dışkı skandalı!
28 Mart 2017 - 16:54 www.finansgundem.com

Coca Cola'nın Kuzey İrlanda'daki bir fabrikasında kola kutusunun içinde insan dışkısı bulundu. Üretime 15 saat ara veren şirketten açıklama geldi.

Kuzey İrlanda'da bulunan bir Coca Cola fabrikası dışkı kriziyle çalkalandı. Lisburn şehrinde bulunan Coca Coal fabrikasında kutuların içinde insan dışkısı bulununca üretim 15 saat durduruldu.

Coca Cola'dan yapılan açıklamada sözkonusu teneke kutuların hepsinin toplandığı belirtildi. Şirket, satışta bulunan hiçbir ürünün bu olaydan etkilenmediğini ve münferit bir olay olduğunu belirtti.

Belfast Telegraph gazetesinde yer alan bir haberde, teneke kutuların üstlerinin açık geldiği ve doldurulduktan sonra kapatılıp satıldığı belirtildi.

Coca Cola Sözcüsü, şirketin Knockmore Hill fabrikasındaki boş teneke kutularla ilgili olaydan haberdar olduklarını söyledi. Sözcü, “Bu konuyu aşırı ciddiye alıyoruz ve PSNI (Kuzey İrlanda Polisi) ile işbirliği halinde kapsamlı bir soruşturma yürütüyoruz” dedi.

Teneke kutuların Linsburn’daki fabrikaya Almanya’dan geldiği belirtildi. Makineler tıkanınca, işçilerin kontrol etmek için baktıklarına kutuların içinde insan dışkısı olduğunu fark ettiler.

Belfast Telegraph’a konuşan bir kaynak, “Kesinlikle korkunçtu. Makineler temizlenmek için yaklaşık 15 saat kapalı kaldı. Bu olağandışı bir durum, zira normalde tenekeler Britanya’dan geliyordu. Anlaşılan bu sefer Almanya’dan geldi” dedi.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aydin huto27 Ağustos 2017 02:34

    Arkadaşlar bende cam şişe kola var kapagi acilmamis üstelik içinde pipet var şişe cami yikamadan doldurmuslar ve biz o kolayi ictigimizde her sagtalikla bogusuyoruz ben nasıl bunu mahkemeye vere bilirim şişe cam bende sakliyorum

  • At kafalı adam29 Mart 2017 15:08

    Tamam belli oldu, o partideki tüm üretim direk buraya gönderilir promosyon olarak. Biz de boklu kolaları afiyetle içeriz, bir de seviniriz bedava kola içtik diye. Kendi adıma konuşayım içinden dışkı değil altın çıksa yine içmem. Kendisi zaten dışkı kadar iğrenç bir içecek.

  • Peh29 Mart 2017 09:24

    Heee Kutulara insan dışkısı doldursun diye adam tutmuşlar butun kutuları tek tek dolduruyorlar. Ya manyamayın arkadaslar çalısan biri bir terbiyesizlik yapmıs koca şirket kalkıpta kutulara özel olarak bunu yapıcak değil...

  • Dursun Durmaz28 Mart 2017 22:47

    Pepsi yapmıştır :)

  • Ckync28 Mart 2017 20:38

    Turkiye dede olma ihtimali yüksek. Adamların açıklamasına bakar misiniz ne kadar rahatlar almaya can icmeyecen vesselam

  • tv28 Mart 2017 17:12

    ne yani şimdi bunlar insanlara kapalı kutularda insan dışkısımı içiriyorlar kapalı kutular bunlardan herşey beklenir