BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaÇıtır Usta iflas etti----

Çıtır Usta iflas etti

Çıtır Usta iflas etti
17 Aralık 2018 - 14:04 www.finansgundem.com

75’ten fazla restoranı olan Çıtır Usta iflas etti.

Verdiği bayiliklerle önemli bir şube sayısına ulaşan Çıtır Usta markası iflas etti. Çıtır Usta geçen mart ayında ilk konkordato ilan eden şirketler arasındaydı. 

Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nden çıkarılan 30/11/2018 tarih ve 2018/319 esas sayılı kararı ile iflasına karar verildi. Firmaya daha önce 1 yıl kesin mühlet kararı verilmişti. Ancak konkordato komiserlerin verdiği raporlar neticesinde 2  ay sonra firmaya mahkeme tarafından iflas kararı verildi. Şirketin tasfiye işlemleri başlatıldı. Çıtır Usta markası, yeme içme sektöründe 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren, 3 ülke, 25 şehir ve 60´dan fazla noktada pide, kebap konseptli restoranlar ile hizmet veriyor. Sahip olduğu restoranların önemli bir bölümü AVM'lerde bulunuyor.

İLK ŞUBE 2003 YILINDA AÇILDI

Çıtır Usta marka kurucusu Atilla Külekçioğlu 1993-2003 yılları arasında Almanya başta olmak üzere Avrupa nın değişik şehirlerinde gastronomide edinmiş olduğu tecrübelerini ve sektörün ihtiyaçlarını sentezleyerek Türkiye’de pide ve kebap konseptini birleştirerek markanın ilk şubesini 2003 yılında İstanbul Bakırköy Galleria AVM de açtı. Kısa süre içinde İstanbul´dan başlayarak Türkiye’nin çeşitli bölgelerine yayıldı..

HACİZLERE KARŞI KORUMAYA ALINMIŞTI 

Şirketin daha önce başvurduğu konkordato sürecine ilişkin mahkeme şirketi hacizlere yönelik korumaya almış ve 3 aylık geçici mühlet vermişti. (Derin Gökçe/Sözcü)

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • melih5317 Aralık 2018 14:31

    bu konkort işi tuttu... borcum borç ne öder ne inkar ederim .titan ssitemi..dünyada tek ..komedi gibi.şimdide kampanya başlattılar..yeni ekonomi yönetimi **devam diyo..