BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCinayet zanlısından muhabire ölüm tehdidi----

Cinayet zanlısından muhabire ölüm tehdidi

Cinayet zanlısından muhabire ölüm tehdidi
17 Aralık 2018 - 07:25 www.finansgundem.com

Sakarya Hendek'te baba ve oğluna silahlı saldırıda bulunan Hikmet U. Bursa'da yakalandı. Zanlı, muhabirlerin sorularına "İstersen aynısını sana da yapayım" diyerek tepki gösterdi

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir kahvehane önünde baba ve oğluna silahla saldıran Hikmet U., saldırıdan sonra ailesini alarak kaçmaya başladı. Sakarya’dan çıkış yapan katil zanlısı 3 saatin sonunda Bursa polisi tarafından nefes kesen bir operasyon ile gözaltına alındı. Bursa’daki işlemlerinin ardından sorgulanmak üzere Sakarya’ya gönderilen şüpheli, soru yönelten muhabirlere, "İstersen aynısını sana da yaparım" diye tepki gösterdi. 

Olay Sakarya’nın Hendek ilçesi Beştepeler Caddesi’nde bulunan bir kahvehanenin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde alkol aldığı iddia edilen Hikmet U. isimli şahıs belinde bulundurduğu silahı çıkartarak havaya ateş açtı. Oradan geçen 43 yaşındaki Kadir S. ile 17 yaşındaki oğlu Burhan S’nin tepki göstermesi üzerine saldırgan şahıs elindeki silahı doğrultarak 5 el ateş açtı.

BABA, OĞLUNA SİPER OLDU

Katil zanlısı 17 yaşındaki Burhan S’ye silah doğrultunca baba Kadir S. Oğlu için kendini siper etti. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinde çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan baba ve oğul yapılan ilk müdahalenin ardından Hendek Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen baba Kadir S. hayatını kaybederken oğlu Burhan S’nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayın ardından çevrede bulunan görgü tanıklarının ifadesini alan ve güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, katil zanlısını tespit ederek takip altına aldı. İşlediği cinayetin ardından eve gidip ailesini alan Hikmet U. (51),plakalı bir otomobile binerek kaçtı.

YALOVA'DA KAÇTI, BURSA'DA YAKALANDI

Sakarya’dan kaçan zanlılar, Yalova polisine uzun kovalamaca yaşattıktan sonra Bursa’ya giriş yaptı. Sakarya ekipleri ile iletişime geçen Bursa polisi, Hikmet U. ve aynı araçta bulunan 5 şahsı Bursa’nın girişinde nefes kesen bir operasyon ile gözaltına aldı. Yakalanan şahıslar Sakarya polisine teslim edilmek üzere Görükle’de bulunan karakola getirildi.

"GEL SENİ DE VURAYIM"

Sakarya'ya sevk edilmek için emniyetten çıkarılan Hikmet U., basın mensuplarının "Neden yaptın, neden vurdun" sorusuna, "İyi çekin, istersen aynısını sana da yaparım, alkol aldım gel seni de vurayım" diye tepki gösterdi.

Şüpheli şahıs ve ailesi sorgulanmak üzere Sakarya’dan gelen polis ekiplerince Sakarya'ya götürüldü.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)