BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaŞirket HaberleriCiliv 110 bin doları neden reddetti?----

Ciliv 110 bin doları neden reddetti?

Ciliv 110 bin doları neden reddetti?
23 Eylül 2014 - 14:25 www.finansgundem.com

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, dün düzenlenen ödül törenindee hayatına dair bir anısını paylaştı

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Türk insanının çok büyük bir potansiyeli olduğunu belirterek, bilginin iyi kullanılması ve doğru vizyonun seçilmesi halinde muazzam başarılar yakalanabileceğini ifade etti.

Dün akşam düzenlenen Fortune 500 Gala Gecesi’nde Süreyya Ciliv, kendisinin Harvard Business School’dan mezun olduktan sonra kendisine çok sayıda iş teklifi geldiğini belirterek, “11 tane iş teklifi arasında bankacılık da dahil farklı sektörler vardı. En yüksek maaş yıllık 110 bin dolardı. Ama ben sıralamada en altta yer alan yazılım şirketinin 29 bin dolarlık teklifini kabul ettim” diye konuştu.

“HERKES GÖZÜNÜ AÇSIN”

Süreyya Ciliv, Türkiye'de rekabet ortamında regülasyon sebebiyle çok büyük zorluklarla karşı karşıya kaldıklarını belirterek, bütün bunlara karşın Türkiye'nin 2012 ve 2013 yıllarında Avrupa'nın en hızlı büyüyen telefon grubu olduklarını dile getirdi. Bunun sebebinin 7 yıl önce yaptıkları yatırımlar olduğunu vurgulayan Ciliv, şunları kaydetti:

"Bize o zamanlar neredeyse sıfır gelir getiren işler, 7 yıl sonra yüzde 40 gibi hızla büyüyen işler oldu. O yüzden iş dünyasının en önemli kısmı, geleceği iyi okuyup ona göre pozisyon almak. Yeni bir dünyadayız, herkes gözünü açsın. Mobil internetle artık her bireyin cebinde akıllı telefon değil, çok güçlü bir bilgisayar var.

Emin olabilirsiniz ki 10 yıl sonra cüzdan taşımayacağız. Sağlık değişecek. Bence eğitim de ters yüz olacak. Bu dijital servisler hayatımızı değiştirecek. Gençlerimiz artık ABD'deki gençlerden dezavantajlı değil. Google'ın tüm araştırmalarında Türkiye ilk 5'te ilk 10'da çıkıyorsa, demek ki Türkler interneti çok kullanan insanlar haline geldi. Bizim hayalimiz buydu, hayaller gerçek olabiliyor. Doğru vizyon, doğru ekibiniz olursa, onları desteklerseniz, başarılı olursunuz. Hepinizi çok cesaretlendirmek istiyorum, geleceği en iyi şekillendirmek sizin elinizde."
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FATİH23 Eylül 2014 15:55

    Süreyya bey bilgiden bahsediyor ama Turkcell yönetimi olarak aylardır genel kurul hakkında yatırımcılarına en ufak bir bilgi bile vermediler. Kendilerine çok kırgınız ve zararımız büyük.