BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'nin oy oranı yüzde 9'a düşer----

CHP'nin oy oranı yüzde 9'a düşer

CHP'nin oy oranı yüzde 9'a düşer
14 Eylül 2017 - 13:24 www.finansgundem.com

SONAR Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, SİHA tartışmasıyla ilgili CHP'yi uyarıp, "Partinin oy oranı 11 gün içinde yüzde 9'a düşer" dedi.

SONAR Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, Habertürk canlı yayınında CHP'li  Sezgin Tanrıkulu'nun açıklamaları ile başlayan SİHA tartışması ile ilgili CHP'yi uyardı.  Bayrakçı, Tanrıkulu'nun SİHA'ların sivilleri hedef aldığı yönündeki iddialarının bir tarafa bırakılması gerektiğini belirterek, "Ama Tanrıkulu'nun bu konularda tabii ki HDP'ye daha yakın duran bir yapısı olduğu biliniyor. Şu da bir gerçek ki Sezgin Tanrıkulu'nun önerdiği politikalarla CHP yürüyecek olsa 11 gün içinde oyu yüzde 9'a düşer. Çünkü PKK lanetlenmiş bir örgüttür. Yüzde 80 hiç sevmez" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ziya14 Eylül 2017 13:46

    Bunların derdi oy falan değil. Hala anlamadınız mı? Türkiye nin ilerlemesini engellemek. Ne pahasına olursa olsun.

  • melih5314 Eylül 2017 13:45

    chp yi ele geçiren yönetim ekibi işi gücü abidik gubudik işlerle ilgili demeç**vermek.. ya kardeşim 5 milyon işçi emeklisi aile var 2000 sonrası intibak mağduru edilmiş ak parti tarafından.siz hiç duydunuzmu chp li herhangi birinden bu sorunla ilgilii bir mesaj....10 milyon mağdur edilmiş oy**kullanan insan var chp abidik işlewrle uğraşıyor.

  • ASKER14 Eylül 2017 13:41

    MİLLET SİZİ GÖRÜYOR ARTIK BU POLİS ASKER AİLELERİ SİZİN NEYİ SAVUNDUĞUNUZU ÖĞRENDİ İLETİŞİM ARTIK ÇOOOOK KOLAY

  • ..14 Eylül 2017 13:40

    Saçma. Ortada iddaalar var ise tv lere çıkıpda, yok oylar düşer, yok orlar artar, yok parti seçimi kazanamaz, yok parti seçimi kazanır vb. vb... garip geldi. Bence ilgili kişi, bu iddaları neye dayanarak ve delilleri ile sunabiliyormu ? ona bakılmalı... Olay gerçek mi_? yalan mı ? ona bakılmalı... Ortada problem varsa hatalar giderilip, aynı hatalar yapılmamalı. Gerek olay gerçektir diyende/olay yalandır diyende kaliteyi arttırmalı. Olay nereden nerelere saptırılmış. Hayret bişi.

  • ASKER 14 Eylül 2017 13:39

    YETER ARTIK SEZĞİN EFENDİ PKK YI KOLLADIĞIN