BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'li Özel: En çıldırtacak adayı açıklayacağız----

CHP'li Özel: En çıldırtacak adayı açıklayacağız

CHP'li Özel: En çıldırtacak adayı açıklayacağız
26 Nisan 2018 - 16:44 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı adaylarını YSK takvimine göre kendi belirledikleri bir zamanda açıklayacaklarını belirten Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kast ederek "Onu en çıldırtacak zamanda en çıldırtacak adayı açıklayacağız" dedi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AK Parti'den gelen "Adayınızı açıklayın" çağrılarına düzenlediği basın toplantısı ile yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı adaylarını kendi belirledikleri bir zamanda açıklayacaklarını belirten Özel, "Birileri gündemi belirleyememekten ve belirlediğimiz gündemin peşinden koşmaktan dolayı çılgına dönmüş durumda" dedi.

Özel, "YSK takvimi açıkladı. Cumhurbaşkanı adayı takvimle belirlenen son tarihten önce açıklanacak. Emin olsunlar ki Recep Tayyip Erdoğan'ın keyfine, dileğine, isteğine uygun bir zamanda değil. Bizim tercihlerimize, bizim isteğimize, bizim doğrularımıza uygun zamanda yapılacak. Onu en çıldırtacak zamanda en çıldırtacak adayı açıklayacağız" diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alp26 Nisan 2018 23:17

    SİZ ÇILDIRMAYIN DA...BİZİM AKLIMIZ BAŞIMIZDA...SİZİNKİ ÜLKE MUHALEFETİ DEĞİL HEMŞERİM İYİYE HAYIR... HERŞEYE HAYIR...ŞİMDİDEN 24 HAZİRANDA İYİ ÇILDIRMALAR HELE SENDE VEKİL OLGUNLUĞU VE SEÇİLMİŞLIK FALAN YOK...MAHALLE KABADAYISINDAN HİÇ BİR FRKIN YOK.

  • doğru26 Nisan 2018 17:49

    sizin gibi siyasetçiler olduğu sürece tayıp erdoğan' ı kimse deviremez...

  • göktürk kaan26 Nisan 2018 16:58

    nasıl garabet bir yönetim sergiliyorsunuz ,rahmetli eceviti mumla aratır duruma getirdiniz .nedemek başka partiye milletvekili kiraya vermek bu kadar çaresizmisiniz hep tuzaklara düşüyorsunuz .