BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'den FETÖ’nün siyasi ayağı için flaş hamle----

CHP'den FETÖ’nün siyasi ayağı için flaş hamle

CHP'den FETÖ’nün siyasi ayağı için flaş hamle
28 Eylül 2016 - 14:42 www.finansgundem.com

CHP, FETÖ’nün siyasi ayağının araştırılması için yaptığı çağrıları, bir araştırma önergesi vererek Meclis’e taşıdı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba tarafından TBMM’ye sunulan araştırma önergesinde, FETÖ ile mücadele kapsamında, “Öğretmenlerin, polislerin, hakimlerin, savcıların, doktorların, akademisyenlerin, memurların içinde bulunduğu bir çok insan açığa alınmış, meslekten atılmış ve tutuklanmıştır. Hatta bu süreç, FETÖ ile bağı olmadığı herkesin malumu yurttaşlara kadar vardırılmış, muhaliflere yönelik bir ‘temizlik hamlesine' dönüşmüştür. Ancak tüm bu “tasfiye”lere rağmen soruşturmalar, görevden almalar, ihraçlar ve tutuklamalar siyaset kurumuna uzanmamıştır” denildi.

TBMM'nin derinlemesine incelemeyi milletvekillerine de uygulaması gerektiği vurgulanan önergede, “FETÖ'nün siyasi uzantılarının ortaya çıkarılması, oluşan çifte standartlı yaklaşımı ortadan kaldırmak için elzemdir. Tüm milletvekillerinin, Meclis'te grubu bulunan veya bulunmayan tüm siyasi parti yöneticilerinin, belediye başkanlarının ve üst düzey bürokratların FETÖ ile bağlarının araştırılması, bu örgüt ile her türlü maddi ve manevi ilişkilerinin ortaya çıkarılması, yurttaşlarımıza yönelik soruşturmalarda açığa alma ve meslekten atma gerekçesi olarak görülen cemaat okuluna ve yurtlarına gitme durumunun milletvekilleri, siyasi parti yöneticileri, belediye başkanları ve üst düzey bürokratlar için de incelenmesi, FETÖ elebaşı Gülen'i ikamet ettiği ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki konutunda ziyaret edenlerin gün yüzüne çıkarılması amacıyla Meclis Araştırma Komisyonu kurulması” talep edildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)