BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'de Berberoğlu için yol haritası belirlendi----

CHP'de Berberoğlu için yol haritası belirlendi

CHP'de Berberoğlu için yol haritası belirlendi
23 Temmuz 2018 - 18:18 www.finansgundem.com

Kılıçdaroğlu başkanlığındaki MYK toplantısında, tutuklu bulunan İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tahliyesi için atılacak adımların değerlendirildiği belirtildi

CHP'nin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında, tutuklu bulunan İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tahliyesi için atılacak adımların değerlendirildiği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde gerçekleşen toplantı yaklaşık 4 saat sürdü.

Genel başkan yardımcılarının söz aldığı toplantıda, Yargıtay 16. Ceza Dairesinin, yeniden milletvekili seçilen Berberoğlu hakkındaki davanın "dokunulmazlık nedeniyle durması" istemini reddetmesi değerlendirildi.

Kararla ilgili Yargıtay 17. Ceza Dairesine yapılan itirazın sonuçlanmasının beklenmesi görüşünün ağırlık kazandığı toplantıda, buradan sonuç alınamaması durumunda ilk olarak TBMM'de bir çalışma yürütülmesi kararlaştırıldı. 

Ağırlıklı olarak kulis çalışmalarının yapılacağı Mecliste de bir yol alınamaması durumunda ise "ses getirici demokratik eylemlerin yapılması" yönünde görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca, eğitim ve ekonomi alanında yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri de tartışıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)