BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporChelsea'nin yeni stadına onay vermeyen komşu ikna edildi----

Chelsea'nin yeni stadına onay vermeyen komşu ikna edildi

Chelsea'nin yeni stadına onay vermeyen komşu ikna edildi
17 Mart 2018 - 06:28 www.finansgundem.com

İngiltere Piremier Lig'in ünlü takımı Chelsea, yeni stat inşaatı için bir komşusunun engeliyle karşı karşıyaydı. Kulüp sonunda, "Evimin ışığı kesilecek" diyerek inşaata karşı çıkan komşuyu ikna etti

Chelsea'nin 500 milyon euro'ya mal olacak yeni stat projesinin önündeki en önemli engel kalktı. Crosthwaite ailesi projeye oturdukları evin güneş ışığını keseceği gerekçesiyle onay vermiyor ve 20 milyon Pound talep ediyordu. İngiliz basını ailenin ikna edildiğini ve projeye vetoyu kaldırdığını yazarken, anlaşmanın nasıl sağlandığı açıklanmadı.

​AİLE TUTARI KABUL ETMEDİ

Crosthwaite ailesi, Chelsea'nin 500 milyon euro'ya mal olacak yeni 60 bin kişilik stadının evlerinin güneş ışığını keseceği gerekçesiyle yargıya başvurmuştu. Chelsea'nin aileyi ikna etmek için 1 milyon Pound önerdiği ama ailenin 20 milyon Pound talep ettiği İngiliz medyasına yansımıştı.

BEŞ ODAMIZIN IŞIĞINI KESECEK

69 yaşındaki emekli Bankacı Nicolas Crosthwaite, 50 yılı aşkın bir süredir bu evde yaşadığını belirterek, "Yeni stat, evimin en az beş odasının güneş ışığı almasını engelleyecek. Ben de, eşim de, çocuklarımız da bunu kabul edemeyiz" demişti.

Uzun görüşmeler sonunda taraflar arasında uzlaşma sağlandığı ve ailenin mahkeme başvurusunu geri çektiğini yazan İngiliz gazeteleri, aile ve Chelsea arasındaki anlaşmanın finansal detaylarının gizli tutulduğunu belirtti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)