BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCerablus’ta tanka roketli saldırı: 1 şehit 3 yaralı----

Cerablus’ta tanka roketli saldırı: 1 şehit 3 yaralı

Cerablus’ta tanka roketli saldırı: 1 şehit 3 yaralı
27 Ağustos 2016 - 21:20 www.finansgundem.com

Fırat Kalkan operasyonuna katılan diğer bir tanka yönelik düzenlenen roketli saldırıda 1 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı harekatında, terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD üyelerince TSK'ya ait iki tanka roket atıldı. Bir askerin şehit olduğu, üç askerin yaralandığı saldırının ardından terör örgütüne ait hedefler obüs ve top atışlarıyla vuruldu.

Bölgedeki kaynaklardan alınan bilgiye göre, Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince başlatılan Fırat Kalkanı harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu'nun, Cerablus bölgesindeki ilerleyişi sürüyor.

Bu arada Cerablus'un 6-7 kilometre güneyinde terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerine ait iki tanka roketatarla ateş açıldı. Saldırının ardından tanklardan biri yoluna devam ederken, bir asker hafif yaralandı. Bir başka tank ise isabet aldı. Tanktaki bir asker şehit oldu, iki asker yaralandı.

Son Dakika haberi: Cerablus'ta tanklara roketli saldırı: Bir şehit

Saldırının ardından terör örgütüne ait hedefler obüs ve top atışlarıyla vuruldu.

YARALI ASKERLER GAZİANTEP'E GETİRİLDİ
Saldırı sonrasında yaralanan 3 asker, Gaziantep'e getirildi. 

Son Dakika haberi: Cerablus'ta tanklara roketli saldırı: Bir şehit

Halep kentine bağlı Cerablus bölgesinde terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD üyelerince TSK'ya ait iki tanka roket atılması sonucu şehit olan askerin cenazesi ile yaralanan 3 asker, helikopterle Türkiye'ye getirildi. Yaralı askerler, Gaziantep'teki hastanelerde tedavi altına alındı.

Bu arada şehidin cenazesinin Gaziantep'te düzenlenecek törenin ardından memleketine uğurlanması bekleniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)