BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCenk Tosun: Ekstra çalışıyorum----

Cenk Tosun: Ekstra çalışıyorum

Cenk Tosun: Ekstra çalışıyorum
18 Ekim 2017 - 01:41 www.finansgundem.com

Monaco galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Tosun, başarılı olmak için ekstra çalıştığını söyledi. Genç futbolcu, hakkındaki transfer esprilerini komik bulduğunu söyledi

Cenk Tosun: 'Ekstra olarak çalışıyorum'
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'yu 2-1 mağlup ettiği maçta takımının iki golünü atan Cenk Tosun mücadeleyi ve hakkında çıkan transfer haberlerini değerlendirdi.

İşte Cenk Tosun'un açıklamaları;

"Takımın performansı üst düzeydi bugün. Herkes yüzde 100 konsantreydi. İlk dakikalarda bunu belli ettik. iyi başladık, golü bulabilirdik. İlk ataklarında gol yedik. Daha da asıldık, iyi oynadık. zaman geçmeden beraberliği bulduk. Devre arasında hoca gerekenler siyöeid. İlkinci devreye de iyi başladık. Maçın hakimi bizdik. 2-1'i bulduk. 90 dakikaya bakacak olursak hak ettiğimizi söyleyebilirim."

'HEP EKSTRA ÇALIŞIYORUM'

"Ben, bireysel olarak da çok çalışıyorum, takım arkadaşlarımla da. Takım idmanlarından sonra hep ekstra çalışmaya özen gösteriyorum. Bunu daha önceden söylemiştim, daha iyi olmayan yönlerimi geliştirmeye çalışıyorum. Tek başıma değil, takım arkadaşlarım da beni öne çıkarıyor. Takım için iyi çalıştığımı düşünüyorum. Bunu 3 puanla süslediğimiz için mutluyum."

TRANSFER ESPRİLERİ İÇİN YORUMU

"Komik oluyor, okuyorum bazen. Ben kendi işime bakmaya çalışıyorum. Beşiktaş'ta mutluyum şimdilik. Onları arka plana atıyorum."

'LİDER ÇIKMAK İSTİYORUZ'

"Daha grup aşamasındayız. 3 maçta 9 puan almak inanılmaz. Çok iyi! Biz gruptan lider çıkmak istiyoruz. En büyük hedefimiz bu. Sonra maç maç ilerlememiz gerekiyor. Bundan sonra 1 puan yetiyor gibi görünüyor çıkmak için ama biz lider çıkmak istiyoruz."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)