BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCenk Tosun 45 dakikada 4 gol attı----

Cenk Tosun 45 dakikada 4 gol attı

Cenk Tosun 45 dakikada 4 gol attı
14 Temmuz 2018 - 20:35 www.finansgundem.com

Kariyerini Premier Lig ekiplerinden Everton'da sürdüren milli futbolcu Cenk Tosun, yeni sezona da iyi hazırlanıyor. Everton'ın ATV Irdning ile oynadığı hazırlık maçında ilk devreye 4 gol sığdırdı

ATV Irdning ile hazırlık maçı yapan Everton, ilk 45 dakikayı 10-0 üstünlükle tamamlarken Cenk Tosun, ilk devreye 4 gol sığdırdı! Everton'ın diğer gollerini Ademola Lookman (3), Baines, Holgate ve Keane kaydetti. 

Everton, maçın ikinci yarısında da 12 gol attı. 10 oyuncu değişikliğinin yapıldığı ikinci yarıda Mirallas 4, Oumar Niasse 3, Vlasic, 2 ve bir oyuncu kendi kalesine gol attı ve Everton, maçı 22-0 kazandı. 

GUTI VE İLHAN MANSIZ YORUMU

Maç sonrasında kısa bir açıklama yapan milli futbolcu, Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlük yapmaya başlayan İlhan Mansız ve Guti'yi değerlendirdi. Tosun Paşa, "Ben İlhan Mansız ve Guti'nin golleriyle büyüdüm. Yardımcı antrenör olarak Beşiktaş ve Şenol hocaya çok yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Şenol hocanın üzerindeki baskıyı alacaklardır. İki efsanenin geri dönmesine çok sevindim." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)