BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCemal Kaşıkçı iddiası: Boğularak öldürüldü----

Cemal Kaşıkçı iddiası: Boğularak öldürüldü

Cemal Kaşıkçı iddiası: Boğularak öldürüldü
20 Ekim 2018 - 16:33 www.finansgundem.com

Amerikan CNN televizyonuna konuşan Suudi Arabistan Kraliyet Divanı'na yakın bir kaynak, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın boğularak hayatını kaybettiğini söyledi.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda boğularak öldürüldüğü iddia edildi.

Amerikan CNN televizyonuna konuşan Suudi Arabistan Kraliyet Divanı'na yakın bir kaynak, Suudilerin Kaşıkçı'nın boğulma suretiyle hayatını kaybettiği sonucuna vardığını söyledi.     

Haberde bununla birlikte Kaşıkçı'nın ölüm nedenine ilişkin henüz herhangi bir delil sunulmadığı belirtildi.     

Suudi Arabistan yönetimi, 2 Ekim'de İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra haberalınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın "konsolosluk binasında yaşanan arbede sonucunda öldüğünü" itiraf etmiş, ancak ölümünün nasıl gerçekleştiğine dair herhangi bir açıklama yapmamıştı.     

Suudi Arabistan Başsavcılığının dosya hakkındaki soruşturmayı sürdürdüğü ve olayla ilişkili 18 Suudi Arabistan vatandaşının gözaltına alındığı aktarılmıştı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kaktust20 Ekim 2018 17:13

    demokrasinin ,insan haklarının,hukukun olmadıgı ülkelerde,benin anladıgım kadarı ile ya iktidarın mahkemelerine çıkarılıp ve suçlanıp,kılıçla bogazı kesilerek veye zındanlar da çürümeye terk edilerek infaz ediliyor,ya da, muhalifler ülke dışında ise, bu tür yollarla tuzaga düşürülüp infazı gerçekleştiriliyor,insanın aklına hemen bir kaç soru geiyor ,bu tür infazlar kaç zamandan beri yapılıyor,neden avrupa ve amerika ülkeleri yerine bizim ülkemizde bu cinayetlerini işlediler,bu tür yollarla kaç kişiyi öldürdüler,bunlar acilen yanıta muhtaç sorular,başka ülkelerin vatandaşalrınıda kandırıp da bu tür cinayetler işliyorlarmı???