BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu, Rusya'ya gidiyor----

Çavuşoğlu, Rusya'ya gidiyor

Çavuşoğlu, Rusya'ya gidiyor
30 Haziran 2016 - 12:21 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yarın Rusya'nın Soçi kentinde yapılacak Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) 34. Bakanlar Konseyi Toplantısı'na katılacak.

Türkiye ile Rusya arasında savaş uçağının düşürülmesinin neden olduğu krizin ardından ilk önemli temaslardan biri yarın yapılacak. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yarın Rusya'nın Soçi kentinde yapılacak Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) 34. Bakanlar Konseyi Toplantısı'na katılacak. Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile de görüşecek.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, şu bilgi verildi:

"Sayın Bakanımız 1 Temmuz 2016 tarihinde Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenecek Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) 34. Bakanlar Konseyi Toplantısına katılacaktır. KEİ Dönem Başkanlığını yürütmekte olan Rusya Federasyonu'nun Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un evsahipliğinde gerçekleştirilecek Bakanlar Konseyi Toplantısı sırasında, KEİ Gündeminde yer alan bölgesel ekonomik işbirliği konuları ele alınacaktır.

Ülkemizin Dönem Başkanlığında 2017 yılında kutlanacak olan KEİ'nin 25. Kuruluş Yıldönümüne giden süreçte, Örgütün daha güçlü ve dinamik bir yapıya kavuşturulmasını sağlayacak kurumsal reform çalışmaları da toplantının ana gündem maddelerinden birini teşkil etmektedir. 34. Bakanlar Konseyi Toplantısı vesilesiyle, Sayın Bakanımızın Rus karşıtı Sergey Lavrov ve KEİ üyesi ülkelerden diğer muhataplarıyla ikili görüşmeler yapması da öngörülmektedir."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)