BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaCanikli konuştu dolar ve euro rekor tazeledi!----

Canikli konuştu dolar ve euro rekor tazeledi!

Canikli konuştu dolar ve euro rekor tazeledi!
10 Ocak 2017 - 09:57 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Moody's'in bankacılık raporuna yeni açıklamalar ile dolar ve euroda rekorlar göründü

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Moody's'in raporuna ilişkin yeni açıklama yaptı. Canikli, "Moody's'in kurdaki gelişmelerin reel sektörü ve bankacılık sektörünü etkileyeceğini dolaylı olarak iddia ediyorsa bu doğru değil" dedi.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Ankara'da TRT televizyonu ile gerçekleştirdiği mülakatta bankacılık sisteminin güçlü olduğunu belirtti.

Rasyonel olarak Moody's'in değerlendirmesinin hiçbir geçerliliğinin olmadığını söyleyen Canikli'nin açıklamasının ardından dolar 3.77 TL, euro ise 4 TL'yi aştı.

Türkiye'de güvenlik konuları bankalar için olumsuz!

 

Dolar ve euroda son durum!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gül Gölge 10 Ocak 2017 16:21

    Gölge etme başka ihsan istemem. Yahu sayin bakan lütfen konusmayiniz artık. Malum her konuşma sonrası kurun seviyesi hopluyor. Bir de ekonomiden cidden anlayan bakanlar vardı Şimşek veya babacan gibi. Farkettiniz mi onlar gittikten sonra ne hallere düştü ekonomi. Farkedin lütfen.

  • Parmak.ucu10 Ocak 2017 16:18

    Bi rabia isareti vardı hatırlarsınız 4 parmak gösteriyorsunuz, baş parmağı gizleyerek. Ha işte o hedef bugün yarin yakalanır. Belki rabia da eakir 5 parmak ile ifade eder duruma geliriz. Herşey çok iyi ama yabancilar bize düşman çünkü. Dis mihrak ust akıl falan filan Anladınız siz.

  • ali ergül10 Ocak 2017 11:24

    reis, bakanlar ve akp'li genel müdürleri bir korku saldı. dövizide fetö yükseltiyor değil mi? yahu milleti bu kadar aşağı görmeyin. döviz sat kampanyası başlatın hadi bakalım.. sizin ekonomi bilginiz bu kadar kıt ve yüzeysel...

  • REALİST10 Ocak 2017 11:09

    Allah aşkına konuşmayın. ekonomiyi yorumlamayı bilmeyen sizler ,lütfen konuşmayın. daha da aşağı çekiyorsunuz herşeyi .

  • stratejist10 Ocak 2017 10:24

    Ekonomi derslerinde hep söylerler insanlar gibi parada güvenli ortamı sever. Dış güçlerin desteği ile Türkiye’de para için güvenli ortamın olduğundan bahsedilemez. Ekonomik veriler kötü geliyor iyimiş gibi gösteriliyor, her gün bir yerden şehit haberi geliyor ama terör hergün bitiyor. Asıl derimiz dolar değil varsa yoksa başkanlık. Başkanlık seçimine kadar dolar 4 TL'nin üzerinde olur.