BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÇanakkale Sebze ve Meyve Hali'nde yangın----

Çanakkale Sebze ve Meyve Hali'nde yangın

Çanakkale Sebze ve Meyve Hali'nde yangın
13 Mart 2018 - 05:13 www.finansgundem.com

Çanakkale Sebze ve Meyve Hali'nde gece yarısı yangın çıktı. Şiddetli lodosun da etkisiyle alevler kısa sürede yayıldı

Çanakkale Belediyesi Sebze ve Meyve Toptancı Hali depolarının bulunduğu alanda çıkan yangın şiddetli lodos nedeniyle ancak 3 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınabildi. 

Alınan bilgiye göre, il merkezindeki Balıkesir Caddesi'nde toptancı hali depoları bölgesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Depoların yanındaki BA-ROS Ambalaj Atık İşleme Tesisi'ne sıçrayan alevlerin büyümesi üzerine polis ekiplerince çevre güvenliği alındı.

Yangına Çanakkale Belediyesi ile Kepez belde Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Söndürme çalışmalarına İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünün toplumsal olaylara müdahale araçlarıyla (TOMA) destek veriliyor.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) görevlilerinin de hazır bulunduğu olay yerine tedbir amacıyla çok sayıda ambulans sevk edildi.

Alevlerin rüzgarın da etkisiyle büyümesi nedeniyle çevre ilçelerden takviye itfaiye ekipleri istendi.

YANGIN 3 SAAT SONRA KONTROL ALTINA ALINDI

Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesine rağmen şiddetli lodosun da etkisiyle yangın 3 saat sonra kontrol altına alınabildı.

Yangının neden olduğu zarar ve çıkış nedeni soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından gün aydınlanınca yapılacak olan incelemeler sonrası belli olacak.

.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)