BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇağlayan Adliyesi'nde silahlar konuştu----

Çağlayan Adliyesi'nde silahlar konuştu

Çağlayan Adliyesi'nde silahlar konuştu
21 Eylül 2017 - 11:28 www.finansgundem.com

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı önünde bir cinayet davasının tarafları arasında silahlı çatışma çıktı, bir kişi yaralandı

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nın önünde silah sesleri duyuldu. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Kaçan grup çatışmaya adliye yakınlarında devam etti. Özel harekat polisleri olay yerine geldi, polis helikopteri adliye üstünde uçtu ve gözaltılar tamamlandı. Bir kişi yaralanırken 5 gözaltı var.

Hürriyet'in edindiği bilgiye göre çatışma, geçen ocak ayında Sultangazi'de bir oyun salonunda çıkan, 3 kişinin öldüğü silahlı kavganın tarafları arasında yaşandı.

Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir oyun salonunda 24 Ocak'ta iki grup arasında çıkan tartışmada silahlar çekilmiş, üç kişi ölmüştü.

Polis cinayetlerin ardından ilçedeki 7 kişilik bir uyuşturucu çetesini çökertmişti.

Dava Çağlayan Adliyesi'nde sürüyor.

KAÇANLARI YAKALAMAK İÇİN OPERASYON BAŞLATILDI

Bölgeye Özel Harekat timleri sevk edildi. Çatışma sonrası adliyenin arka sokaklarına kaçtığı öğrenilen şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı. Adli çevresinden silah sesleri geliyor. Ara sokakalan 3 kişi gözaltına alındı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)