BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin golünü yok saydılar!----

Fenerbahçe'nin golünü yok saydılar!

Fenerbahçe'nin golünü yok saydılar!
21 Eylül 2011 - 07:35 www.finansgundem.com

90+3’te Semih’in buz gibi golüne kalkan ofsayt bayrağı, adeta güç gösterisi yapan 46 bin F.Bahçeli kadın ve çocuğun sevincini kursağında bıraktı

FUTBOLDAKİ erkek hegemonyasının sona erdiği sınavda “Dişi Kanaryalar’ın” desteğini arkasına alarak tarihi maça çıkan F.Bahçe, 10 kişi kalan Manisa’ya söz geçiremedi: 1-1. Kötü oynadığı dakikada golü bulan, iyi oynadığında ise gol yiyen F.Bahçe’ye karşı Kadıköy’den puan almak isteyen Manisa vardı. 10 maçlık galibiyet serisi bu beraberlikle bozulan F.Bahçe’ye hem saha dışında yaşananlar hem de 4 günlük maç programı ağır geldi.
İLK 15 dakika F.Bahçe atağa çıkamazken Manisa o kadar organizeydi ki hem topun hem de orta alanda yaptıkları presle oyunun hakimiydi. Konuk takım Yiğit Gökoğlan ile sağ kanattan sürekli Ziegler-Caner ikilisini zorlayarak pozisyon kovaladı. Manisa, F.Bahçe’nin hücum ayakları Dia ile Caner’i en baştan kilitleyerek Semih’le pas alışverişini kesti. 36’da ilk tehlikeli atakta Yiğit Gökoğlan ceza sahasına girer girmez vurdu, Volkan başarılıydı. Semih baktı ki topla buluşamıyor daha geriye gelip Manisa defansının dengesini bozdu ve 41’de Caner’in sürüklediği topta Dia kendisine atılan pasa yerden vurarak statta golle birlikte çığlığı koparttı: 1-0.
SEMİH ATTI AMA...
50’DE karambolde topu önünde bulan Bilica vurdu, aut. 57’de Alex vurdu, kaleci İlker çıkardı. 60’da Dia’nın yerine Bienvenu girince taktik anlayış da değişti. 48’de kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakan Nizamettin’e rağmen Manisa, 66’da aynı Trabzon maçında olduğu beraberliği yakaladı. Ziegler önüne gelen rahat topa dengesiz vuruş yapınca Ömer Aysan bu hatayı affetmeyerek kaleyi yokladı. Bilica’ya çarpan Volkan’ı çaresiz bıraktı: 1-1.
GOLÜ çıkartmak isteyen sarı-lacivertliler 79’da mutlak golü kaçırdı. Alex’in kornerine Cristian kafayı vurdu, Semih’in önüne düştü, vuruşunda top direğe nişan aldı. Uzatmalarda Yiğit İncedemir’in vuruşunda seken top Volkan’ın ellerinde patladı, korner. Sonrasında her iki takımın attığı goller ofsayta düşünce maç berabere bitti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)