BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBursa'da sağanak ve sel yol kapattı----

Bursa'da sağanak ve sel yol kapattı

Bursa'da sağanak ve sel yol kapattı
26 Mayıs 2018 - 06:35 www.finansgundem.com

Sel ile selin sürüklediği taş ve toprak yığınları nedeniyle trafiğe kapanan Bursa-Orhaneli karayolunda ekipler çalışmalarını sürdürüyor

Gece yarısı etkisini artıran sağanak yağışların yol açtığı sel, Bursa-Orhaneli karayolunun kapanmasına ve onlarca aracın mahsur kalmasına yol açtı. 

Kırsal Doğancı ile Misi mahalleleri arasındaki bölgede şiddetli yağışın ardından meydana gelen sel nedeniyle ulaşımın sağlanamadığı Bursa-Orhaneli karayolunda ekipler aralıksız çalışıyor.

Bölgedeki İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kapanan yolları iş makineleriyle toprak yığınlarından temizleyerek kademeli olarak yolu trafiğe açıyor.

Vatandaşların mahsur kaldığı kırsal Doğancı Mahallesi'ne ulaşıldı. Mahallenin girişine kadar olan kısım iş makineleriyle temizlenerek araçların gidiş yolu açıldı.

Türk Kızılayı ve arama kurtarma ekipleri de toprak yığınlarının büyük bölümünü örttüğü otomobillerde mahsur kalanlar olabileceği ihtimalini değerlendirerek çalışma yürütüyor.

Öte yandan, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilen kumanyalar, NAK Arama Kurtarma ekipleri tarafından ATV tipi araçlarla dağıtıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)